انتخاب آزمایشی 2 زندان برای فعالیتهای پژوهشی/ سازمان زندانها باید منشأ بازگشت زندانیان به جامعه باشد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدمهدی حاجمحمدی رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی انجام فعالیتهای پژوهشی مشترک با پژوهشگاه قوه قضائیه اظهار کرد: پژوهش در حوزه موضوعات روانشناسی مرتبط با زندانیان، میتواند به بهبود وضعیت زندانها کمک کند.
وی با تأکید بر مسأله آموزش در زندانها گفت: با انجام اقدامات لازم و هنرمندانه، سازمان زندانها باید منشأ بازگشت زندانیان به جامعه باشد و آموزشها به صورت مبنایی، عمیقتر، ریشهای و هدفمند ارائه شود.
رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور بابیان اینکه پژوهشگاه قوه قضائیه باید کمک کند تا سازمان زندانها در حوزه آموزش و بازگشت زندانیان به جامعه هدفگذاری دقیق داشته باشد اظهار کرد: در بحث زندان و فرآیند تربیتی طبیب دوار باشیم.
حاج محمدی ادامه داد: افراد نخبه، جوان و ارزشی با حضور در پژوهشگاه قوه قضائیه میتوانند دلسوزانه مشکلات را بررسی کنند.
وی با تأکید بر ضرورت طبقهبندی و تفکیک زندانیان اضافه کرد: در یک بیمارستان هم هر بیمار باید در بخش مربوط به خودش نگهداری و درمان شود و نمیتوان برای همه یک نسخه پیچید.
رئیس سازمان زندانها بیان کرد: پژوهشگاه قوه قضائیه میتواند به عنوان یک مدیر نیابتی در بخش زندانها تعامل لازم را برقرار کند تا در حوزه زندان و زندانبانی به نقطه ایدهآل و مطلوب برسیم و تا جایی پیش رویم که رهبر انقلاب از بابت زندانها و زندانیان خیالشان راحت باشد.
وی ادامه داد: بحث کاهش جمعیت کیفری تنها مأموریت زندان نیست. درست است که یک زندانبانی موفق منجر به کاهش جمعیت کیفری می شود اما نهادهای دیگر نیز مؤثر هستند.
رئیس سازمان زندانها افزود: یک اداره کل آموزش و پژوهش و یک مرکز پژوهشی در قم داریم و با تمام وجود برای تعامل و همکاری با پژوهشگاه قوه قضائیه اعلام آمادگی میکنیم.
وی با اشاره به اینکه تمام پرسنل زندانها باید مربی شوند، گفت: در حال حاضر دو زندان به صورت آزمایشی انتخابشده تا کارهای پژوهشی برای رفع مشکلات انجام شود که با کمک پژوهشگاه قوه قضائیه میتوانیم این موضوع را احیا کنیم.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/