دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 تير 1399 - 09:20

وضعیت بهاره رهنما پس از ابتلا به کرونا

 پس از بازیگرانی چون لیلا بلوکات و کیانوش گرامی نوبت به بهاره رهنما رسید تا با بیماری کرونا دست به گریبان شود.
کد خبر : 501282
74525_810.jpeg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، روز جمعه بهاره رهنما با انتشار پستی در اینستاگرام از ابتلای خود به کرونا خبر داد.


او در این باره نوشت:
«جمعه تون به شادی... روز هفتم قرنطینه و روز چهاردهم علایٔم بیماری کرونا رو با لطف ‌و یاری خداوند، دعای مادرم و خانواده و همسر مهربانم، دوستان و نزدیکانم و الطاف ائمه و فرشتگان در منزل میگذرونم. چون عادت ندارم جز شادی و خبر خوب چیزی را منتشر کنم، خواستم بگم رو به بهبودی ام و از فردا تا آخرین روز قرنطینه براتون از تجربیاتم خواهم گفت و ...»



این هنرمند این روزها حال نسبتا بهتری دارد اما در عین حال برای دیگر مردم نگران است و با لایوهایی که در صفحه اینستاگرامش می‌گذارد، درباره این بیماری اطلاع‌رسانی می‌کند و در ادامه بخشی از یادداشت های وی را میخوانیم:
«این بیماری به هر حال اکثر ما را درگیر خواهد کرد و بهتر است این روزها سعی کنیم ایمنی بدن‌مان را بالا ببریم و به جای ایجاد ترس در یکدیگر و انتقال اخبار منفی که خود ایجاد استرس می‌کند، آگاهی‌رسانی کنیم.
 لااقل به خاطر سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، حتما از ماسک استفاده کنیم. این بیماری جدا از خطر، هزینه هم دارد. به خاطر آنهایی که هزینه زندگی، همین گونه هم برایشان سخت است، رعایت کنیم!
و اگر کرونا گرفتیم و خوب شدیم، برای خرید و آشپزی به کمک آنهایی که در خانه بستری هستند، برویم چون این بیماری در هفته اول بشدت توان روحی و جسمی را کم می‌کند.»


همچنین در پست بعدی خود در اینستاگرام بخشی از کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر آلن دو باتن را منتشر کرده است:
همه زندگی ها سخت هستند؛ آنچه برخی از آنها را رضایت بخش می کند شیوهٔ برخورد با دردها و رنج هاست. هر درد به طور مبهم نشان می دهد که چیزی اشتباه است.
این درد ممکن است بستگی به فرزانگی و قدرت ذهنی فردِ مبتلا نتیجهٔ خوبی یا بدی داشته باشد. اضطراب ممکن است منجر به تحلیل درستی از چیزی شود که نادرست است. احساس بی عدالتی ممکن است به قتل بینجامد یا به نوعی نظریهٔ اقتصادی راهگشا. حس حسادت ممکن است به تلخکامی بینجامد، یا منجر به رقابت با رقیب و خلق شاهکاری شود.
همانطور که متفکر محبوبِ نیچه، مونتنی، در فصل آخر مقالات گفته است:«هنر زندگی یعنی یافتن راه هایی برای استفاده از مصیبت های خودمان.»
آلن دو باتن
تسلی بخشی های فلسفه



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب