سهلانگاری ۳۰ درصد مردم در استفاده از ماسک
به گزارش گروه استانهای خبرگزازی آنا از دانشگاه علوم پزشکی اراک، سیدعلی آقازاده اظهار کرد: همراهی اغلب مردم با پویش «من ماسک میزنم» قابل قدردانی است و نباید اجازه داد اقلیت سهلانگار به شیوع کرونا دامن زده و تلاش مضاعف برای مدافعان سلامت و استان ایجاد کنند.
وی گفت: فاصلهگذاری اجتماعی به معنای پایان کرونا نیست و فقط قرار است با مشارکت آگاهانه مردم شریانهای اساسی جامعه و اقتصاد به حیات خود ادامه دهند؛ چراکه هنوز زمان مشخصی برای ارایه داروی قطعی و واکسن ویروس کرونا عنوان نشده و تنها راه، تغییر سبک زندگی و پذیرش رعایت بهداشت فردی و ارتباطی است.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: ظرفیت بستری و خدمات در بیمارستانهای استان مرکزی محدود بوده و اگر مردم در رفتارهای غیرمسئولانه تجدید نظر نکنند، ممکن است در ایام پیش رو مشکلات خدمات به مبتلایان مراجعه کننده رخ دهد و توان کافی در خدمات آی.سی.یو و مراقبتهای ویژه، حتی بستری بیماران متناسب با امکانات موجود نباشد.
این مقام مسئول گفت: رسانههای جمعی در استان تلاش هوشمندانه و مؤثری را در انعکاس اخبار ستاد مقابله با کرونا و فرهنگسازی در استفاده از ماسک داشتهاند که قابل قدردانی است و انتظار میرود که پویش استفاده از ماسک در سایه حمایت رسانهای، اقدامات سمنها و رفتار فرهیختگان و مسئولان به گفتمان غالب تبدیل شده و همه خود را به استفاده از ماسک ملزم کنند.
آقازاده اظهار کرد: سهمیه روزانه ۱۵ هزار عددی ماسک برای استان تعیین شده و مشکلی برای تهیه آن وجود ندارد و همه تلاش ستاد مقابله با کرونا در این است که سهمیه استان بهصورت کامل محقق شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برگزاری آیینهای سوگ و عزا بهعنوان یکی از علل شیوع موج دوم کرونا در استان بوده بنا بر تصمیم ستاد استانی، برپایی این مراسم تا اطلاع ثانوی ممنوع است و در این راستا تمام تالارهای پذیرایی و مراکز خدمات دهنده موظف هستند که مبالغ ریالی دریافت شده از متقاضیان برگزاری مراسم را مطابق قرارداد تنظیم شده بازگشت دهند.
آقازاده افزود: هرآنچه که در قرارگاه پدافند زیستی استان به عنوان مرجع سیاستگذاری مقابله با کرونا مصوب میشود، لازمالاجراست و ارایه گزارشی از درصد تحقق مصوبات در هر جلسه برگزار شده تکلیف است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/