تحقق رشد هشت درصدی برنامه توسعه نیازمند 23 میلیون نیروی کار است/ تشویق حضور زنان در انتخابات بدون حمایت از جناح خاص
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در چهاردهمین نشست مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاوران وزرا و دستگاه های اجرایی با اشاره به توجه ویژه به آسیبهای اجتماعی در برنامه ششم توسعه گفت: امیدواریم برنامه و بودجه مشخصی برای آسیبهای اجتماعی کشور در نظر گرفته شود تا بتوانیم در پایان برنامه ششم، به شاخصهای قابل توجهی از نظر کاهش آسیبهای اجتماعی دست یابیم زیرا هماکنون ایران در حال گذار به سمت یک جامعه توسعه یافته است بر همین اساس باید میزان آسیبهای اجتماعی در کشور را به حداقل ممکن برسانیم.
مولاوردی با اشاره به مشارکت زنان در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: حضور و مشارکت سیاسی زنان در انتخابات آینده را تشویق میکنیم اما این عمل را به عنوان یک فعالیت سیاسی و بدون حمایت از یک جناح خاص انجام داده و باید از این موضوع پرهیز کنیم.
وی در مورد آسیبهای اجتماعی در جامعه گفت: پیشگیری از آسیب اجتماعی زنان یک موضوع مهم است و باید به این موضوع توجه شود تا زنان با آسیبهای اجتماعی کمتری مواجه شوند. همچنین برنامهریزی برای کاهش 10 درصد سالانه آسیب های اجتماعی یکی از موضوعات مطرح شده در برنامه ششم توسعه است و در این برنامه تفاوتهای اصلی با برنامه های پیشین توسعه را خواهیم داشت.
مولاوردی با اشاره به اینکه 38 علت برای آسیب شناسی و مقایسه با برنامههای پیشین توسعه شناسایی شده است، افزود: امیدواریم این برنامهها به خوبی پیش رود زیرا باید وضعیت رکود اقتصادی، درگیر بودن با مسائل به جا مانده از دولت قبلی، شرایط پساتحریم و دیگر مسائل جامعه در برنامه ششم لحاظ شود.
مولاوردی ادامه داد: برنامه ششم توسعه یک برنامه مهم، جامع نگر و اساسی است و انتظار داریم که به حوزه زنان توجه شود، البته در این برنامه رشد هشت درصدی همه برنامهها را شاهد خواهیم بود که لازمه آن مشارکت زنان و افزایش نرخ اقتصادی زنان است همچنین برای تحقق این رشد هشت درصدی، نیاز به 23 میلیون نیروی کار داریم اما اکنون 12 میلیون نیرو داریم که باید نیروهای آموزشدیده زن و مرد برای این موضوع تامین شود.
معان رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: موضوع آموزش همواره یکی از دغدغههای جدی این معاونت است و به صورت ویژه موضوع آموزش زنان و حتی مردان در کشور را پیگیری میکنیم اما تنها ابزار ما برای آموزش، تلفن همراه نیست و در تفاهمنامههای خود این موضوع را مدنظر قرار میدهیم.
مولاوردی به برنامه سلامت زنان شاغل اشاره کرد و گفت: آموزش خود مراقبتی یکی از برنامه های جدی است که سازمان مدیریت و برنامه ریزی آن را به تصویب رسانده و نباید برای مردان و زنان از ظرفیت های آموزشی غافل شویم.
انتهای پیام/