دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 آذر 1397 - 04:34
مطالبه‌نگار/2

دانشجویان به فعالیت‌های هدفمند و عمیق بپردازند

تشکل‌های دانشجویی باید به طور جدی به کارهای فکری و فرهنگی برنامه‌مند، هدفمند و عمیق بپردازند و از ابتذال فرهنگی، ابتذال اخلاقی به‌شدت پرهیز کنند.
کد خبر : 328346
IMG22105079.jpg

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شاید اغراق نباشد اگر ادعا شود که تشکل‌های دانشجویی کل سال برای چند ساعت دیدار با رهبر معظم انقلاب لحظه شماری می‌کنند. دانشجویان می‌گویند جنس این دیدار با تمام دیدارهای دیگر تفاوت دارد و سخنان حضرت آقا کاملا صمیمانه، شفاف و بی‌پرده است و مطالبات صریح خود از تشکل‌ها را در این جلسه بیان می‌کنند و تکلیف یک سال فعالیت جریان دانشجویی آشکار و وظایف جدیدی برعهده آنها گذاشته می‌شود.


شماره دوم از مطالبه‌نگار  به مطالبات مقام معظم رهبری از تشکل‌های دانشجویی نسبت به مسائل فرهنگی می‌پردازد.  ایشان طی سخنانی در دیدار با دانشجویان در سال 92 تشکل‌های دانشجویی را به انجام گار عمیق فرهنگی ترغیب کرده و می‌فرمایند: «یکی از چیزهایی که من می‌خواهم به‌خصوص به تشکل‌های دانشجویی توصیه کنم، این است که به طور جدی به کارهای فکری و فرهنگی برنامه‌مند و هدفمند و عمیق بپردازند.»


ایشان در ادامه عنوان می‌کنند: «یک وقت هست که دشمن به عرصه‌ دانشگاه تهاجم آشکار می‌کند؛  اینجا شما باید حضور آشکار داشته باشید؛ مثل مسائل دوره‌ی فتنه ۸۸ و امثال اینها. یک وقت هست که نه، آنچنان تهاجم آشکاری وجود ندارد؛ اینجا بایستی حضور مجموعه‌های دانشجویی، حضور عمیق فکری باشد. درباره‌ مسائل کلامی، اخلاقی، مسائل انقلاب کار عمیق بکنید.»


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین به دانشجویان توصیه می‌کنند از اقدامات احساسی در فعالیت‌های سیاسی دوری کنند. ایشان در همین خصوص می‌فرمایند: «درباره‌ مسائل سیاسی کشور، کارهای غیراحساساتی انجام بگیرد. البته احساسات چیز خوب و پاکی است و من به هیچ‌وجه مخالف ابراز احساسات و مخالف تحرک احساساتی به‌خصوص جوان‌ها نیستم؛ نه ممکن است، نه مطلوب که احساسات فروکش کند؛ لیکن دور از مقوله‌ احساسات، تأمل، تفکر و تعمق در مسائل گوناگون، از جمله در مسائل سیاسی، لازم است.»


مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به تقبیح ابتذال فرهنگی پرداخته و عنوان می‌کنند: «از ابتذال فرهنگی، ابتذال اخلاقی به‌شدت پرهیز شود. امروز یکی از سیاست‌های دشمن، ترویج ابتذال است؛ با این سیاست استکبار مبارزه کنید.»


ایشان در ادامه خاطرنشان می‌کنند: «همین‌طور که آنها تحریم اقتصادی را برنامه‌ریزی می‌کنند، همین‌طور ترویج ابتذال را برنامه‌ریزی می‌کنند. می‌گویند برای شکستن مقاومت جمهوری اسلامی، باید بین جوان‌ها ترویج ابتذال کرد؛ یعنی به قضایا ماهیت سیاسی می‌دهند. خب، باید با این، مواجهه کرد، مقابله کرد؛ البته مقابله‌ صحیح، که این یک نوع ایستادگی بسیار ارجمند در مواجهه‌ با نقشه‌های استکبار است.»


انتهای پیام/4007/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب