دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نامه‌ای خطاب به رئیس دستگاه قضا؛

۲۷۰۰ استاد دانشگاه آزاد اسلامی برای کمک به قوه قضائیه در مبارزه با فساد اعلام آمادگی کردند

۲۷۰۰ استاد بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی طی نامه‌ای به رئیس دستگاه قضا، آمادگی خود را برای کمک به قوه قضائیه در جهت تحقق بیشتر، عمیق‌تر و بهتر عدالت در جامعه و مبارزه با فساد اعلام کردند.
کد خبر : 498852
_MG_0692_1.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ۲۷۰۰ استاد بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی طی نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی رئیس دستگاه قضا، آمادگی خود را برای کمک به قوه قضائیه در جهت تحقق بیشتر، عمیق‌تر و بهتر عدالت در جامعه و مبارزه با فساد اعلام کردند.
متن این نامه که به مناسبت هفته قوه قضائیه نوشته شده، به شرح زیر است:
رئیس محترم قوه قضائیه
جناب آیت‌لله رئیسی (دام عزه)
سلام علیکم بما صبرتم، هفته‌ای که در آن قرار داریم هفته قوه قضاوت و عدالت است. همانگونه که مستحضرید با استقرار جمهوری اسلامی، امید مستضعفان برای استقرار عدل علوی در نظام انقلابی و الگوگیری از امام عادلان عالم، امام علی (ع) و تحقق جامعه‌ای که زمینه‌ساز ظهور «عدل موعود منتظر» است افزایش یافت.
پیچیدگی‌های مدیریت جامعه در جهان امروز و مشکلات روزافزون در دهه‌های گذشته جمهوری اسلامی، جلوه‌هایی از عدالت‌گستری را برای مردم عزیز و شریف ایران روشن ساخت، اما حجم مطالبات مردم، نیاز‌های زمانه و پیچیدگی فرآیند‌های قانون‌گریزی و ظلم‌های مالی و جلوه‌های مختلف فساد باعث شد این زحمات کمتر به چشم بیاد.
بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک هفته قوه به حضرتعالی، همه قضات دادگر و دلسوز و ارکان و کارکنان خدوم و صبور قوه امیدوار است تقارن دوران تحول در قوه قضائیه، با آغاز گام دوم انقلاب اسلامی و رویکرد جدی قوه قضائیه نسبت به اصلاح قوانین و مقررات قضایی کشور، نظارت و اعمال قانون باعث ایجاد «عدالت ساختاری» و کاهش «ظلم و فساد» در کشور شود.
آنچه بیش از همه دل‌های مردم انقلابی و شهید داده برای این نظام را خوشحال خواهد کرد توجه عمیق به عدالت ساختاری در کنار برخود محکم و انقلابی با مفسدان و انواع فساد است. نادیده گرفتن هر یک از این دو رکن مهم باعث موقتی شدن تلاش‌ها برای استقرار عدالت علوی و دلسردی امیدواران خواهد شد. همان‌طور که برخورد با زمین‌خواران همراه با پیگیری مستمر اجرایی و نهایی شدن طرح «کاداستر»، (به روندی گفته می‌شود که در آن اموال غیرمنقول شامل ملک، زمین، آپارتمان و ... مزایای این طرح از دو بعد شهروندان و دولت مورد بررسی قرار می‌گیرد) باعث کاهش شدید انواع ظلم‌هایی خواهد شد.
به مشارکت طلبیدن همه فعالان عرصه خدمات حقوقی و قضایی، بهره‌گیری از تجارب گذشته و استفاده از مشارکت جمعی نخبگان حقوقی، باعث اصلاح قوانین و مقررات حقوقی و قضایی، آیین‌نامه‌ها و تعرفه‌های مختلف خواهد شد.
الکترونیکی کردن فرآیند‌ها بر مبنای تکریم ارباب رجوع و کاهش مراجعه حضوری و استهلاکی، خود به خود باعث کاهش نارضایتی‌ها و تسریع در فرایند دادرسی خواهد شد.
اطاله دادرسی مشکل قدیمی قوه است و آه مردم از آن بلند است. اکنون استفاده از ابزار‌های جدید، امید به شفافیت بیشتر فرآیند‌ها، افزایش سواد حقوقی جامعه و کاهش هزینه‌های کلی میسر خواهد شد. استفاده از رسانه ملی به مثابه دانشگاه عمومی  در پیشگیری از جرایم و جرم زدایی باید جدی‌تر گرفته شود.
حق‌الزحمه وکالت و کارشناسی، دستورالعمل‌های کرامت، ساماندهی زمان و فرآیند کارشناسی، سازماندهی وضعیت شهادت، اعطای گسترده مرخصی به زندانیان و حرکت پرشتاب به سمت دادرسی الکترونیک مهم و از مصادیق حق مردم است که خدمت به مردم، خدمت به شهدا و راه و آرمان شهداست.
در پایان ما اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی به روح پر فتوح شهید بهشتی عزیز و هفتاد و دو تن از یارانش و شهدای قوه قضائیه درود می‌فرستیم و به شما خدا قوت عرض می‌کنیم و ضمن تأکید و درخواست بر ایستادگی بر مبارزه با فساد، آمادگی خود را برای کمک به قوه قضائیه در جهت تحقق بیشتر، عمیق‌تر و بهتر عدالت در جامعه و مبارزه با فساد اعلام می‌داریم و وظیفه خود می‌دانیم هرجا تخلف و تخطی صورت گیرد آن را گوشزد کنیم.


بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته