دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسینی تودشکی مطرح کرد؛

تشریح دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ تهیه ۳۰ محصول برای مقابله با کرونا

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به معرفی دستاوردهای علمی و پژوهشی این دانشگاه پرداخت.
کد خبر : 495668

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین حسینی تودشکی در مراسم نمایشگاه ۳۰ طرح و دستاورد جهت پیشگیری و تشخیص بیماری حاصل از ویروس کرونا که پیش از ظهر امروز در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: چهار سال است که با دانشگاه علوم پزشکی خواهرخوانده هستیم و دو جشنواره مشترک فناوری برگزار کردیم.
وی افزود: دانشگاه امیرکبیر با داشتن ۱۳ هزار دانشجو کارهای تحقیقاتی و پژوهشی خوبی در همه عرصه‌ها انجام می‌دهد. و ۱۸ دانشکده در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: در حوزه مهندسی پزشکی از ۳۰ سال قبل دانشکده دارین و فعالیت‌های دانشگاهیان در این عرصه خوب است. رتبه جهانی دانشگاه در QS، عدد ۴۴۷ است.
حسینی تودشکی ادامه داد: مرکز فناوری دانشگاه امیرکبیر در سال ۷۹ افتتاح شده است. تیم‌های فعالی در مراکز نوآوری وجود دارند. تعداد ۲۲۷ واحد فناور، ۵ مرکز نوآوری، ۴ شتاب‌دهنده و ۱۰ r&d در دانشگاه امیرکبیر فعالیت می‌کند‌.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط مراکز نوآوری با دانشکده‌ها بسیار خوب است و واحدهای فناور در این مجموعه‌ها فعال هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: شرکت‌های این دانشگاه در راستای مقابله با کرونا خوب عمل کردند. یکی از شرکت‌ها اسپری و فوم ضدعفونی کننده با قابلیت افزایش ۳ برابری تولید دارد. همچنین دستگاه «پالس اکسیمتر انگشتی» توسط دانشگاهیان امیرکبیر برای مقابله با کرونا ساخته شده است.
حسینی تودشکی ادامه داد: برخی از شرکت‌های مرتبط با کرونای دانشگاه امیرکبیر به صورت غیرمستقیم خدمات‌رسانی داشتند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب