دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 خرداد 1399 - 09:22

۵ مطالبه بسیج دانشجویی از مجلس یازدهم/ ملت ایران مجلسی باقدرت می‌خواهد که به قیمت یک سلفی عزت ملی را پایمال نکند!

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی بیانیه‌ای علاج مشکلات فعلی کشور را در تشکیل مجلسی قوی، کارآمد و پیگیر دانست.
کد خبر : 491858
BS0K2892.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی بیانیه‌ای به مناسبت آغاز به‌کار مجلس یازدهم، علاج مشکلات فعلی کشور را در تشکیل مجلسی قوی، کارآمد و پیگیر دانست و اعلام کرد که از ابتدای آغاز به کار مجلس جدید با تمام توان خود به مطالبه‌گری از نمایندگان می‌پردازد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
 
«مجلس شورای اسلامی، یک مرکز اساسی و تعیین‌کننده برای انقلاب است. همه سر رشته‌های امور، به مجلس شورای اسلامی بر می‌گردد.»
مقام معظم رهبری (دام ظله العالی)
انتخابات در جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که دین مظهر کامل یک مردم‌سالاری همه‌جانبه است و برگزاری ۳۷ انتخابات در طول ۴۱ سال نشان‌دهنده از اهتمام بی‌نظیر نظام اسلامی به مردم‌سالاری دارد. هر چند دشمنی دشمنان این نظام با ملت ایران محدود به عرصه‌های اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی نمانده و آن‌ها حتی با انتخابات ملت ایران نیز مخالف هستند
چراکه نمی‌خواهند پدیده شرکت مردم به نام دین در پای صندوق رای به‌عنوان یک واقعیت تثبیت شود. به‌طوری‌که از چند ماه قبل از انتخابات اخیر شاهد فضاسازی منفی و پرحجم دستگاه‌های تبلیغاتی بیگانه علیه مشارکت مردم در انتخابات بودیم. اما به‌رغم این تبلیغات مغرضانه، بحمدلله مردم حضور مطلوب و گسترده‌ای داشتند.
بسیج دانشجویی بنا بر رسالت خود در پاسداری از ارزش‌های انقلاب و دفاع از حقوق مردم همواره در صف مطالبه‌گری از مسئولان پیشتاز بوده است. نتایج انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی نشان می‌دهد عمده افراد راه‌یافته به خانه ملت، از میان جناح‌ها و جریان‌هایی هستند که خود را منتسب به جریان انقلابی می‌دانند و آرمان‌های آن را سرمشق فعالیت‌های خود قلمداد می‌کنند.
حال که مردم ایران چنین افرادی را به‌عنوان نمایندگان خود انتخاب کرده‌اند، انتظار می‌رود شاهد تحولی در مجلس به نفع مردم باشیم. پیروزی در انتخابات به منزله شروع کار اصلی و پذیرش مسئولیتی سنگین است. در همین راستا بسیج دانشجویی خود را در خط نخست نقد و مطالبه‌گری عالمانه، دلسوزانه و منصفانه از مجلس آینده می‌داند و انتظار توجه و تعاملی قابل ذکر از سوی مجلس و مجلسیان برای حل مسائل کشور دارد.
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران علاج مشکلات فعلی کشور را در تشکیل مجلسی قوی، کارآمد و پیگیر می‌داند و از همین ابتدای آغاز به کار مجلس جدید با تمام توان خود به مطالبه‌گری از نمایندگان می‌پردازد.
مجلس جدید در شرایطی آغاز به کار می‌کند که کشور از سویی دچار شرایط نه چندان مطلوب اجتماعی و اقتصادی است و از سویی دیگر در حال مقابله با تحریم‌های ظالمانه و بحران‌ جهانی ویروس کرونا. از این رو ضرورت حرکت جهادی و همت انقلابی در شرایط کنونی بیش از پیش است. لذا بدین وسیله اهم مطالبات و انتظارات خود را از مجلس به شرح ذیل اعلام می‌دارد:
۱) مسلما در صدر مبتلائات مجلس جدید وضعیت نا‌‌بسامان اقتصادی با کلیشه همیشگی تحریم‌هاست که  اکنون با رکود کرونایی نیز آمیخته شده است . اما آنچه که مهم است عبور از وضعیت فعلی هرگز با انفعال میسر نخواهد شد؛ بلکه نیاز به فعالیت و حرکتی در خور قوه مقننه جمهوری اسلامی است که از سویی حقوق مستضعفان ادا شود و از سویی دیگر نظارتی بیش از پیش بر حسن عملکرد قوه مجریه در قبال حیطه سیاست خارجه و مدیریت اجتماعی سلامت صورت بگیرد.
یقینا مردمی که در انتخابات اخیر چنین حمایتی از سلامت نظام کرده‌اند شایسته حمایت‌های بیشتری در دوران معضل سلامتی هستند. از سویی دیگر آنچه کرونا با جامعه‌ها و کشور‌ها کرده و خواهد کرد، بیش از هزینه‌های مالی و جانی در حیطه‌های سلامت و اقتصاد و یا حتی تغییر فرهنگ و سبک زندگی خواهد بود. و این رخداد نه چندان دور می‌طلبد که مجلس جدید، خود را برای شرایط پساکرونایی و بالاخص تغییراتِ دیپلماسیِ جهانی در موازنه‌ جدید قدرت آماده کند.
۲) مطمئناً مورد توجه منتخبان است که کارزار انتخابات و البته شعارها به پایان رسیده است و اکنون موسم تحقق وعده‌هاست و‌‌‌ رقیبان دیروز، همکاران و همیاران امروز هستند.
از این جهت نمایندگانی که در این رقابت به پیروزی دست یافته‌اند باید جناح‌بندی‌های سیاسی و حزبی خود را کنار گذاشته و جز برای خدمت به مردم و انقلاب حزب و جناحی نشناسند. همچنین انتظار می‌رود نمایندگان مجلس آینده با کاهش حواشی درون مجلس و تعامل شایسته با یکدیگر گام‌هایی مؤثر به نفع مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی بردارند، خصوصاً حال که اکثریت قاطع مجلس از جریان مدعی انقلابی‌گری است.
ملت ایران مجلسی باقدرت می‌خواهد که به قیمت یک سلفی، عزت ملی را پایمال نکند! مجلسی که بیشتر از ۲۰ دقیقه برای تایید یک اقدام مهم بین‌المللی وقت صرف کند! مجلسی که سیاست "نه شرقی، نه غربی" را اجرا کند و احکام سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اسلام را به صحنه آورد. لازم است تا همه موکلان مردم در خانه ملت بار دیگر شاخصه‌های نماینده اصلح از منظر امام راحل و رهبری معظم را مرور کرده و خود را ملزم به اجرای مفاد آن کنند. مشخصه‌هایی چون شجاعت، ایمان، قدرت در مقابل‌دشمنان، عدالت‌خواهی و همت جهادی.
امروز مسئولانی می‌خواهیم که به هیچ وجه دفاع از حقوق مردم محروم و مستضعفان را فدای مصلحت‌اندیشی‌های بیهوده و لابی‌گری‌های سیاسی نکنند. نمایندگانی که خودشان را خادم ملت و انقلاب بدانند و نه طلبکاران سفره انقلاب و بدانند که بقای سیاسی افراد به وفای خدمت آنان وابسته است.
۳) بنابر آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب، مسئولان کشور جز از خود مردم و جز برای آن‌ها نیستند و نباید فعالیتی خارج از چارچوب قانون اساسی داشته باشند. یکی از لوازم و ضروریات این مهم، دستیابی به شفافیتی بیش از مقدار حاضر است که بر همه اقدامات نمایندگان از رای‌دهی به قوانین مختلف و اظهارات گوناگون درباب مسائل پیش آمده تا وضوح اقتصادی زندگی سیاسی و فردی سیطره داشته باشد.
بدین طریق است که از یک طرف ملت عزیز خود را جزئی از بدنه حکومت دانسته و روزبه‌روز بر مشارکت خود در حل مسائل و معضلات کشور می‌افزاید و از طرف دیگر دست مفسدان از ذخایر عظیم انسانی، مادی و معنوی کشور کوتاه می‌شود. از این رو تصویب قانون شفافیت آرای نمایندگان در قدم اول بسیار لازم است.
۴) یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی نظارت، همیاری و تعامل سازنده با قوه مجریه کشور است. این تعامل باید فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی و در مسیر منافع مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد. لذا از نمایندگان ملت در مجلس‌آینده انتظار می‌رود از سویی با نظارتی دقیق، عالمانه و عادلانه دولت را در حفظ صحت عمل و احیانا اصلاح رویکردها راهنمایی کنند و از سویی دیگر پیش‌زمینه و بستر فعالیت دولت انقلابی را در آینده فراهم کنند. چراکه مردم به نمایندگان مجلس برای نظارت بر دولت وکالت داده‌اند. همچنین مجلس می‌تواند به‌عنوان بازویی توانمند در حل مسائل کشور ایفای نقش اساسی داشته باشد. این ایفای نقش، نیاز به نگاهی تخصصی و هوشمندانه دارد که بهبود و تقویت ارتباط مجلس با نخبگان کشور را ضروری می‌کند‌.
۵) ر همین اساس از مجلسی که داعیه انقلابی گری دارد، انتظار می رود در تصمیم‌گیری‌های تخصصی به جامعه دانشگاهی و نخبگانی رجوع کند و از دلسوزان متخصص و متعهد در دانشگاه‌ها هم بهره ببرد.
بدین منظور بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای همکاری با ساختارهای ذیل مجلس شورای اسلامی به خصوص کمیسیون بهداشت و درمان و مرکز پژوهش‌های مجلس جهت ارائه برنامه و راهکار در حوزه مسائل مربوط به نظام سلامت اعلام می‌دارد. در پایان توفیق روزافزون خادمان جبهه انقلاب اسلامی را از درگاه خداوند مسئلت می‌کنیم.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب