دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1399 - 14:21
سردار شکارچی تشریح کرد؛

فعالیت 31 هزار نفر کادر درمانی نیروهای مسلح در خدمت مبارزه تخصصی با کرونا/ نیازمند کار علمی برای دوران پساکرونا هستیم

معاون فرهنگی و سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح به تشریح اقدامات نیروهای مسلح در مبارزه با کرونا پرداخت.
کد خبر : 491610
n3659475-6754942.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سردار ابوالفضل شکارچی در مراسم رونمایی از کارگروه علمی بررسی آسیب‌های پساکرونا که پیش از ظهر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی(ره) برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز سوم خردادماه روز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: بنده از ابتدای هشت سال دفاع مقدس، در جنگ‌ها حضور و در عملیات آزادسازی خرمشهر شرکت داشتم، البته به خرمشهر نرسیدم و در دوم خرداد آن سال در بیمارستان بستری شدم و روز سوم خرداد، مردم ما را گلباران کردند که خاطره خوبی برای من از این روز تاریخی است.


وی افزود: وقتی ویروس کرونا در چین شیوع پیدا کرد، نیروهای مسلح در آمادگی قرار گرفت که اگر ویروس به این کشور بیاید، چگونه رفتار کند. از اول اسفند ۹۸ که این ویروس منحوس وارد ایران شد، در آمادگی کامل قرار گرفتیم. البته دشمنان جمهوری اسلامی می‌گفتند که نیروهای مسلح در کار دولت دخالت می‌کنند که اینگونه نبود.


سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تا روز ۲۲ اسفند ۹۸ به‌صورت داوطلبانه برای مبارزه با کرونا وارد عمل شدیم، گفت: پس از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل قرارگاه بهداشتی نیروهای مسلح و چهار زیر مجموعه آن شامل سپاه، ارتش، وزارت دفاع و ناجا، روز جمعه ۲۳ اسفند ۹۸ فوری قرارگاه تشکیل شد و جلسه برگزار کردیم.


سردار شکارچی گفت: کمیته بهداشت و درمان و کمیته‌های مختلف دیگر ذیل این قرارگاه تشکیل شد. همچنین ۶ هزار بیمارستان نیروهای مسلح در اختیار مبارزه با کرونا قرار گرفت و بیش از ۳۱ هزار نفر کادر پزشکی و درمانی نیروهای مسلح به اقدامات تخصصی در این حوزه پرداختند.


وی ادامه داد: ۶ هزار و ۵۰۰ نفر سرباز متخصص برای مبارزه با کرونا آمادگی برای همکاری داشتند که از حدود ۳ هزار و ۹۰۰ نفر از آنان استفاده کردیم. همچنین بیش از ۵۰ هزار بسیجی متخصص برای کمک به دولت در مبارزه با ویروس کرونا عمل کردند؛ چنین ظرفیتی در ارتش و نیروهای نظامی آمریکا نیست.


معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار بسیجی در مسئله کرونا درگیر شدند و کمک کردند. در واقع می‌توان گفت که یکی از دلایل موفقیت نظام در حوزه کرونا، ظرفیت بالای نیروی انسانی است.


سردار شکارچی عنوان کرد: سازمان جهانی بهداشت ۱۰ هزار کیت تشخیص به ایران داد. اما در وزارت دفاع هر هفته ۱۰ هزار کیت تشخیص کرونا تولید می‌شود. همچنین ۸۰ درصد غربالگری کرونا توسط بسیجیان‌ صورت گرفت.


وی خاطرنشان کرد: یک قرارگاه سلامت در نیروهای مسلح تشکیل شد و حدود ۶ هزار طلبه در این عرصه داوطلبانه ساماندهی شدند و به مسائل مردم در هر حوزه‌ای کمک می‌کنند و هدف این است که سلامت مردم به طور کامل تامین شود.


سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: امروز با کمال اقتدار و صداقت می‌گویم که برای اینکه جنگ تمام عیار بیولوژیک آماده هستیم؛ در حال حاضر مستندسازی از تجربیات کرونا در دستور کار نیروهای مسلح قرار گرفته و کارهای خوبی در حال انجام است.


سردار شکارچی بیان کرد: حضور فعال افراد متخصص و علمی در هشت سال دفاع مقدس ستودنی است. مثلا رزمندگان ایرانی برای عبور از اروند ۶ ماه کار علمی انجام دادند و موفقیت‌های جنگ را مرهون توکل به خدا و رشادت‌های نظامی و علمی رزمندگان اسلام هستیم.


وی خاطرنشان کرد: باید مشکلات کشور عالمانه بررسی شود. اگر راهکار برای خروج از مشکلات کرونا بررسی نشود دوران پساکرونا از دوران شیوع کرونا، بدتر می‌شود. بنابراین نیازمند کار علمی برای دوران پساکرونا هستیم؛ در نیروهای مسلح کارهای علمی خوبی برای پساکرونا انجام شده است اما باید با دانشگاه‌ها هم‌افزایی به‌وجود بیاید. برای پیدا کردن راه‌های برون از مشکلات به اساتید نیاز است و باید مشارکت خوبی در زمینه انجام شود.


معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دوران پساکرونا بسیار مهم است و هم می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تلقی شود و قله‌های فتح نشده را فتح کنیم و‌هم می‌تواند تهدید و برای کشور آسیب‌زا باشد. بنابراین باید به دنبال تقویت فرصت دوران پساکرونا باشیم؛ اگر علم در خدمت انقلاب اسلامی قرار بگیرد، برکت الهی نصیب می‌شود و به صورت مضاعف به جای اینکه یک کیلومتر جلو برویم، هزارها کیلومتر جلو می‌رویم. اگر علم در خدمت انقلاب نباشد، مانند آمریکا و کشورهای غربی‌ها می‌شود که اوضاع خوبی ندارند.


انتهای پیام/۴۱۱۸/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب