دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 ارديبهشت 1399 - 12:45

ایمپلنت‌های تیتانیومی ایرانی در بدن بیماران کاشته شد

چند سالی است که ایمپلنت‌های تیتانیومی ساخت کشور به درمان بیماران کمک می‌کند. کاشتنی‌هایی گران قیمت که در ناحیه فک، صورت، جمجمه و ستون فقرات به کار می‌آیند. این کار با هدف خودکفایی و اشتغال زایی در کشور انجام شد.
کد خبر : 490774
قلب 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یک شرکت دانش‌بنیان از سال 75 با فعالیت در حوزه تعمیر انواع ابزارآلات اتاق عمل و دستگاه‌های تجهیزات پزشکی فعالیت خود را آغاز کرد و طی چند سال توانست به یکی از طراحان و سازندگان انواع ابزار آلات جراحی و دستگاه های پزشکی تبدیل شود.


سال 88 هم با بالا رفتن توانمندی‌های داخلی شرکت، اقدام به تولید ایمپلنت های تیتانیومی فک و صورت و جمجمه کردند. به گفته خسرو محمدلو مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، ساخت ایمپلنت‌های تیتانیومی فک و صورت و جمجمه با وجود مشکلات زیاد غیرممکن بود اما با تلاش و پشتکار مجموعه و با هدف خودکفایی و اشتغال زایی این پروژه با انتقال تکنولوژی روز دنیا از کشورهای سوئیس و آلمان با موفقیت به انجام رسید.


سال 95 این شرکت دانش‌بنیان بر اساس نیاز جامعه به حوزه تولید کاشتنی‌های ارتوپدی و ستون فقرات ورود کرد و با به کارگیری نیروهای متخصص در بخش تحقیق و توسعه و نیروهای تحصیل کرده و جوان در واحد تولید و بکارگیری  ماشین آلات روز دنیا این مهم را نیز به انجام رساند.


آن‌طور که محمدلو بیان کرد: در مرحله بعد این مجموعه ساخت ایمپلنت های سفارشی (Custom Made) بر اساس نیاز بیمار و به سفارش متخصص مربوطه را در اولویت کاری خود قرار داد و با همکاری متخصصان جراحی مغزو اعصاب و فک و صورت ورادیولوژیست ها این پروژه خود را به اتمام رساند.


وی ادامه داد: اگر چه در شروع طراحی‌ ایمپلنت‌ها بر اساس به‌روزترین برندهای دنیا  صورت گرفت ولی با توجه به تجربه بالای متخصصان جراح ایرانی و تکنیسین‌های اتاق عمل و همکاری آنها با بخش R&D  و تعامل با کادر تولید، در حال حاضر شرکت، تولیداتی با طراحی‌های خاص و منحصر به فرد دارد.


محصولات تولیدی این شرکت با استفاده از بهترین مواد اولیه موجود در بازار جهانی زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کیفیت بالا ساخته می‌شود و نه تنها قابل رقابت با محصولات خارجی است بلکه یک دوم قیمت نسبت به محصولات اروپایی و آمریکایی در داخل کشور به مراکز دانشگاهی و درمانی ارائه می‌شود.


این فعال دانش بنیانی معتقد است که که این کار می تواند کشور را از واردات پلاک های استخوانی بی‌نیاز کند. علاوه بر این ایمن ایجاز با اشتغال زایی برای  45 نفربا تحصیلات لیسانس، فوق لیسانس و دکترا به بهبود وضع اقتصادی کشور نیز کمک کرده است. این محصولات با برند ایرانی به کشور آلمان، عراق، افغانستان و ارمنستان صادر می شود.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب