تابستان تأثیری بر ویروس کرونا ندارد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تکاورگ، بسیاری از مردم بر این باورند که COVID-19 در حال از بین رفتن است و هوای گرم باید روند گسترش این ویروس را کاهش دهد، اما دانشمندان هشدار میدهند که این بیماری همهگیر چند سال به طول میانجامد. محققان دانشگاه تورنتو معتقدند فرارسیدن تابستان قرار نیست مشکلات ما را حل کند. بااینحال، بسته نگهداشتن مدارس برای مدت طولانی ایده بسیار خوبی است.
محققان تا 27 مارس، 144 منطقه ژئوپلیتیکی در سراسر جهان را با بیش از 375هزار مورد COVID-19 موردمطالعه قرار دادند، اما دانشمندان هیچ مدرکی پیدا نکردند که کشورهای با آبوهوای گرم مزیت بیشتری نسبت به دیگر کشورها داشته باشند. COVID-19 یک پدیده جهانی است و باید به خاطر داشته باشید که در نیمکره جنوبی بسیار داغ است. برای مثال آبوهوای استرالیا بسیار داغ است و این بیماری در این کشور همچنان در حال گسترش است. درواقع آنچه باعث کاهش این بیماری میشود، هوای گرم نیست بلکه اقدامات گسترده بهداشت عمومی است.
البته هوای گرم بهنوعی کمککننده است، چراکه دلایلی وجود دارد که در تابستان موارد آنفولانزای کمتری وجود دارد. ازجمله اینکه در تابستان مردم میوه و سبزیجات بیشتری مصرف میکنند و سیستم ایمنی قویتری دارند. در همین حال، اشعه ماوراءبنفش خورشید در کشتن انواع میکروبها بسیار مؤثر است. بااینحال، ما نمیدانیم که آیا COVID-19 یک بیماری فصلی جدید است یا خیر. بهاحتمال زیاد این مسئله برای ماههای آینده یک مسئله عظیم بهداشت عمومی خواهد بود و فقط پس از تهیه و توزیع واکسن از بین خواهد رفت. درعینحال یکچیز قطعاً کمک میکند و آن هم تعطیل کردن مدارس است.
دانشمندان میگویند کشورهای یونان و سنگاپور نمونه خوبی از تأثیر تعطیلی مدارس بر شیوع ویروس کرونا هستند. یونان تنها 14 روز پس از اولین آزمایش مثبت خود، مدارس را تعطیل کرد. در همین زمان، یونان محدودیتهایی را برای همه اجتماعات عمومی ایجاد کرد. اما سنگاپور که یک کشور بسیار گرمتر است، تعطیل کردن مدارس خود را به تعویق انداخت و هزینه آن را پرداخت کرد؛ در اوج شیوع آن، سنگاپور 10 برابر بیشتر از یونان موارد مبتلا به ویروس را داشت.
دیون گسینک، یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: هرچه اقدامات بهداشت عمومی بیشتر در منطقه انجام شود، تأثیر آن بر کند شدن رشد کرونا بیشتر میشود. ما قرنها با آنفلوانزا سر و کار داشتهایم و بدن انسان برای آنفلوانزا پادتن دارد. در ضمن COVID-19 یک بیماری کاملاً جدید است و ما به همین سادگی عادت نداریم که مانند آنفلوانزا با آن مقابله کنیم. کرونا ممکن است به یک بیماری فصلی تبدیل شود، اما اکنون قطعاً اینگونه نیست.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/