دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 ارديبهشت 1399 - 11:48
مجدالدین مطرح کرد؛

کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار در مسیر جهش تولید قرار دارند

مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در دوره جدید فعالیت کانون‌ها تلاش شده است، کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار در حوزه‌هایی تأسیس شود که جزء حوزه‌های استراتژیک محسوب می‌شوند.
کد خبر : 487963
thum-18f3b8cc1b681b85b82-canon_146487.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار ازجمله ظرفیت‌های قانونی ایجادشده در زیست‌بوم نوآوری کشور هستند که توانسته‌اند نقشی مؤثر در ایجاد ارتباط میان بخش‌های تولیدی کشور(صنعت)، بخش توزیعی(بازار) و مراکز تولید علم و دانش برقرار کنند. رشد کمی و کیفی این مؤسسات در ماه‌های پیش رو می‌تواند به جهش تولید در حوزه‌های مهم و استراتژیک منتهی شود.


این کانون‌ها که در ابتدا با استفاده از ظرفیت‌های دولتی تأسیس شدند، مسیر خود را با تمرکز بر بخش خصوصی اصلاح کردند. همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای ایجاد ظرفیت‌های قانونی برای این کانون‌ها مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را نیز اخذ کرد.


عبدالرضا مجدالدین مدیرکل دفتر هماهنگی دانش، صنعت بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره ظرفیت‌های قانونی ایجادشده در زیست‌بوم نوآوری کشور اظهار کرد: در دوره جدید فعالیت کانون‌ها تلاش شده است، کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار در حوزه‌های تأسیس شود که جزء حوزه‌های استراتژیک محسوب می‌شوند. این بخش‌های اقتصادی از این جنبه برای افتتاح کانون انتخاب شده‌اند که از پتانسیل ایجاد ارزش‌افزوده برخوردار هستند.


وی افزود: در حال حاضر کانون‌ها در حوزه‌های مانند : گندم، آرد و نان، جواهرات و سنگ‌های قیمتی، گل محمدی و گیاهان معطر، حمل‌ونقل ریلی شهری، تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، رنگ و رزین، زنبورعسل، فرش و آبزیان در حال فعالیت هستند.


شناسایی حوزه‌های مستعد جدید ازجمله اقدامات این دفتر در سال 1398 بوده است. بر این اساس با شناسایی 20 حوزه مناسب، در نهایت تأسیس 5 کانون در حوزه‌های سلولز و مشتقات سلولزی، مدیریت پسماند و بازیافت، شکر و صنایع جانبی، گردشگری و همچنین امنیت فضای تبادل اطلاعات به تصویب رسید.


توسعه فعالیت این کانون‌ها می‌تواند حوزه‌های متعدد و گسترده اقتصادی را ترغیب کند که از تک‌بعدی بودن به سمت برقراری ارتباط مثمر ثمر با بخش‌های دیگر ازجمله صنایع مختلف و دانشگاه‌ها گام بردارند.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب