دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پلاسمادرمانی ۵۰ درصد بیشتر از سایر روش‌های درمان کرونا اثربخشی دارد

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج)با بیان اینکه پلاسمادرمانی نسبت به سایر روش‌های درمانی کرونا ۵۰ درصد اثربخشی بیشتر داشته است از درمان ۱۵۰ بیمار به روش پلاسما درمانی در بیمارستان بقیةالله (عج) خبر داد.
کد خبر : 483301
حثمشس.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عبدالمجید چراغعلی، رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج)  درباره وضعیت اجرای طرح پلاسما درمانی در کشور توضیح داد: این طرح بر مبنای یک اصل علمی اجرایی شده است به این صورت که بدن اغلب افرادی که به بیماری ویروسی مبتلا می‌شوند آنتی بادی تولید می‌کند و بدن بیمار در مقابل بیماری مقاوم می‌شود.


وی تصریح کرد: این پروژه در اسفندماه در کشور ما آغاز شده است و تاکنون ادامه دارد، پایگاه اصلی انجام این پروژه بیمارستان بقیةالله (عج) است و سازمان انتقال خون نیز همکاری خیلی خوبی برای اجرای این پروژه دارد و این پروژه در سراسر کشور در حال گسترش است.


چراغعلی با بیان اینکه در بیمارستان بقیةالله (عج) تاکنون ۱۵۰ بیمار به این شیوه درمان شده‌اند و نتایج مثبت بوده است خاطرنشان کرد: اهدای پلاسما باید توسط افرادی انجام شود که دو هفته از زمان بیماری آنها گذشته باشد و آنتی بادی در بدن آنها تولید شده باشد. این افراد به عنوان اهداکننده بالقوه شناخته می‌شوند، پلاسمای این افراد برای اطمینان از وجود آنتی بادی ضد کرونا تست می‌شود.


رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) با بیان اینکه این طرح نیاز به داوطلب اهدای پلاسما دارد گفت: اطلاعات اولیه ما نشان می‌دهد این روش درمانی به نسبت سایر روش‌های درمانی ۵۰ درصد اثربخش تر بوده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب