اشتغالزایی در روستاهای مناطق بیابانی از خسارت منابع طبیعی میکاهد
به گزارش گروه اجتماعی آنا، گری لوئیس در حاشیه بازدید از طرح «حبلهرود» در استان سمنان اظهار کرد: با افزایش بیابانها و گرم شدن زمین همه افراد و کشورها زیان میکنند و از این رو همه ما در برابر آن مسوولیت داریم.
وی با اشاره به پروژههای اجرا شده با همکاری سازمان ملل متحد در ایران و خصوصا در استان سمنان، افزود: برای کاهش مشکلات محلی باید از هم اکنون کمک شود و برای روستائیانی که در مناطق بیابانی نظیر گرمسار و سرخه زندگی میکنند شغل ایجاد شود؛ چرا که با تحقق این مهم منابع طبیعی نیز خسارت کمتری میبیند.
گری لوئیس، با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ سال است که طرحهای بینالمللی در ایران با حمایت سازمان ملل متحد انجام میشود، گفت: اکنون با حمایت این سازمان، ۱۰ طرح در ارتباط با محیط زیست و منابع طبیعی در ایران در حال انجام است.
وی در خصوص طرحهای اجرا شده در استان سمنان نیز اظهار کرد: پروژه حبلهرود با مشارکت سازمان ملل متحد و سازمان جنگلها و با هدف افزایش مشارکتهای مردمی، توسعه اشتغال روستاییان و پایداری معیشت روستاییان در استان سمنان در حال اجراست. هدف از این پروژه توسعه روستایی و مدیریت مشارکتی منابع طبیعی با همکاری بهرهبرداران منطقه و دستگاههای دولتی استان و استانداری، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و دفتر عمرانی سازمان ملل متحد (UNDP) در حال اجراست.
گری لوئیس با اذعان به اینکه ایجاد اشتغال، یکی از مهمترین راهکارها برای کمک به مردم روستاهاست(جوامع محلی) افزود: این سازمان در محورهای محیط زیست، کنترل مواد مخدر، آمادگی در برابر حوادث و بلایای طبیعی، بهداشت، پناهندگی و فقر زدایی با ایران همکاری دارد.
معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران بر ضرورت حفظ منابع آب و خاک و مشارکت عمومی مردم تأکید کرد و افزود: پایین رفتن سفرههای آب زیرزمینی باعث تشدید بیابانزایی میشود. از این رو باید با مردم همگام بود و برای حفاظت از آب و خاک تلاش کرد تا این منابع حفظ شوند. ضمن اینکه اجرای طرحهای بزرگی نظیر حبلهرود از عهده یک دستگاه اجرایی به تنهایی برنمیآید لذا باید همه دستگاهها برای عملیاتی شدن آن و رفع مشکلات محیطی و منابع طبیعی همکاری کنند.
انتهای پیام/