دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 فروردين 1399 - 13:00
سجادی‌نیری در گفتگو با آنا؛

صنایع خلاق ابزاری برای اقتصاد مقاومتی است/ افتتاح دو کارخانه نوآوری حوزه خلاق

رئیس ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: صنایع خلاق، فرهنگی و فناوری‌های نرم از ابزارهای اقتصاد مقاومتی و پیشران کشور هستند که می‌توان از آنها برای توسعه و پیشرفت استفاده کرد.
کد خبر : 475761
636979391050595599_md.jpeg

سید محمدحسین سجادی نیری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  در خصوص  برنامه‌های سال 99 ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: یکی از مأموریت‌های ستاد توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق است  که امیدواریم تا پایان سال تعداد شرکت‌های شناسایی شده، ایجاد شده، برآمده از دل دانشگاه ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد به 2 هزار مورد برسد. این امر نه‌تنها تأثیر چشمگیری  در اشتغال‌زایی دارد بلکه می‌تواند به اقتصاد کشور نیز کمک کند.


وی افزود: تثبیت برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق از فعالیت‌های ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز در سال 98 بود که این مأموریت در سال 99 نیز ادامه دارد و شامل توسعه کمی و کیفی می‌شود.  توسعه کیفی به معنای تقویت خوشه‌های صنایع خلاق از جمله خوشه گیم، خوشه انیمیشن، خوشه مد و طراحی و خوشه محتوای دیجیتال است تا بتوان حمایت‌های متناسب با هر خوشه را توسعه داد.


رئیس ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: تقویت و توسعه مراکز نوآوری، شتاب‌دهنده‌ها و شکل‌گیری حداقل دو کارخانه نوآوری برای حوزه صنایع خلاق یکی در تهران و دیگری در قم از جمله برنامه‌های سال جدید است. فعالیت‌هایی در  استان‌های کرمانشاه، ایلام، هرمزگان، مناطق آزاد انزلی و اروند نیز شروع شده که امیدواریم در به زودی منجر به تشکیل کارخانه نوآوری و مرکز نوآوری و شکل‌گیری شرکت‌های حوزه خلاق شود.


سجادی نیری مطرح کرد: راه‌اندازی یک صندوق پژوهش و فناوری دیگر با نگاه تخصصی در حوزه صنایع خلاق، فناوری‌های نرم و علوم انسانی و راه‌اندازی یک صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر دیگر در این حوزه نیز از جمله برنامه‌های ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز در سال جاری است.  برنامه‌هایی نیز برای افزایش تعداد صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی در این حوزه داریم.


وی افزود: ستاد در  سال گذشته همکاری‌هایی با نهادهای حاکمیتی در صنایع فرهنگی مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد مستضعفان و سازمان تبلیغات داشته‌ و مذاکرات اولیه برای انجام چند کار مشترک در حوزه ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری، مراکز نوآور، شتاب‌دهنده‌، گفتمان‌سازی و ترویج در سال 99 انجام شده است.


رئیس ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: امیدوارین در سال جاری زیست‌بوم صنایع خلاق را به جایی برسانیم که تبدیل به یکی از ابزارهای توسعه‌ای در اقتصاد مقاومتی شود.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب