دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 اسفند 1398 - 15:54

کشف راز سازگاری انسان‌های باستانی در محیط‌های جدید

میکروب‌های موجود در معده انسان‌های باستانی به آنها کمک می‌کردند با محیط جدید سازگار شوند.
کد خبر : 473589
GettyImages-1063169918-7e2498e.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ساینس فوکوس، انواع بی‌شماری از جمعیت باکتری‌ها در میکروبیوم دل‌وروده انسان‌های جهان وجود دارد. میکروبیوم به زیستگاه گونه‌های مختلف باکتری و قارچ‌هایی گفته‌ می‌شود که در یک همزیستی متعادل و درعین‌حال منحصربه‌فرد بخشی از مشخصات بیولوژیک انسان را تشکیل‌ می‌دهند.


دانشمندان بر این باورند که توانایی میکروبیوم‌ در سازگاری به انسان‌های اولیه کمک کرده تا زنده بمانند و در سراسر جهان پخش شوند. میکروب‌ها در هضم غذاهای جدید به انسان‌های اولیه کمک کردند که این امر باعث شد بتوانند در جهان سفر کنند. اجداد ما از میکروب‌ها برای تخمیر غذا استفاده کردند.


براساس یافته‌های جدید، باکتری‌های دل‌وروده باعث پراکندگی نژاد انسان در سراسر جهان شده است. تحقیقات دانشمندان از دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی حاکی از آن است که میکروبیوم‌ عامل حیاتی در بقای انسان و سازگاری وی با محیط‌های جدید به شمار می‌رود.


نتایج تحقیقات قبلی در خصوص باکتری‌های دل‌وروده انسان‌های اولیه و انسان امروزی نشان می‌دهد که تفاوت‌های بزرگی میان عملکرد و ترکیب میکروبیوم هر شخص وجود دارد. این تفاوت‌ها به مکان، رژیم غذایی و سبک زندگی فرد بستگی دارد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته