طرحهای توسعهای بیمارستان مسیح دانشوری افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیاکبر ولایتی در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه تنها مرکز ریوی و قفسه صدری منحصر به فرد کشور و حتی منطقه، بیمارستان مسیح دانشوری است، هر مشکل ریوی یا مربوط به قفسه صدری از هر کجای ایران باشد، به اینجا ارجاع میشود و لذا لازم است دائم ما درصدد توسعه و تکمیل مراکز اورژانس خود در بیمارستان مسیح دانشوری باشیم.
وی افزود: بعضی از بیماریهای عفونی، قدرت سرایتشان شدید است، همچنین بیماریهای ویروسی تنفسی مانند آنفلوانزا یا کرونا قدرت سرایت بالایی دارند، البته کرونا خوشبختانه تا به حال در ایران دیده نشده است. بیمارستان مسیح دانشوری، مرکز ویروسشناسی مجهزی دارد که هر نمونهای که مشکوک باشد پزشکان بررسی میکنند و نوع آن را اعلام کرده و متناسب با همان مورد، درمان و پیگیری دنبال میشود.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری بیان کرد: در رابطه با مسئله تصویربرداری، بیمارستان مسیح دانشوری از قبل برای این کار مجهز بوده است ولی با توجه به کثرت رو به افزایش مراجعین ریوی از سراسر ایران به عنوان یک مرکز اجرایی، لازم بود که دستگاههای تصویربرداری مجهزتری داشته باشیم و لذا برای اولین بار امروز با حضور دکتر زالی رئیس دانشگاه شهید بهشتی، این مرکز تصویربرداری افتتاح شد و إنشاءالله بخش مهمی از نیازمندیهای ما از سیتی آنژیو تا سیتی اسکن را بهصورت دقیق در بیمارستان مسیح دانشوری انجام میدهیم.
دکتر ولایتی در پاسخ به این پرسش که امکانات این مرکز در صورت احتمال ورود بیماریهای مسری، آیا پاسخگوی نیاز کشور است، گفت: در طول سالهای گذشته هر وقت اپیدمی آنفلوانزا بوده، در بیمارستان مسیح دانشوری یکی از معدود مراکزی بوده که تشخیص، موارد آزمایشگاهی، درمان و ... انجام شده است و خوشبختانه تا به حال نتایج خوبی داشته ایم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم پاسخگوی همه نیازمندی ها باشیم. در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حدود 40 درصد نیاز استان تهران را پوشش میدهد، بنابراین بیشترین توسعه را این دانشگاه در پوشش بیماران و به خصوص بیماریهای عفونی دارد.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/