فرصتها و چالشهای پیش روی شرکتهای دانشبنیان داروسازی
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آرمین دادگر در سومین کنگره بینالمللی داروسازی نوین که پیش از امروز در مرکز همایشهای بینالمللی رازی برگزار شد، اظهار کرد: سالهای زیادی است که بحث شرکتهای دانشبنیان در کشور مطرح است ولی باید بررسی کنیم که این شرکتها تا چه حد موفق بودهاند.
وی افزود: خوشبختانه داروسازان ایرانی توانستهاند داروهای مفیدی در زمینه درمان و کنترل بیماریهایی مانند سرطان را تولید کنند.
کارشناس راهاندازی شرکتهای دانشبنیان داروسازی بیان کرد: در کشور ما مشکل اینجا است که داروساز برای تولید محصول دانشبنیان نمیداند از کجا شروع کند. ولی به تازگی فرصت برای تبدیل ایدههای داروسازان به محصولهای دارویی مفید فراهم شده است.
دادگر عنوان کرد: از جمله نگرانیهای بزرگ دانشجویان داروسازی وجود نداشتم بازار کار مناسب بعد از اتمام تحصیل است. اگر دانشجو در دوره تحصیل خود ایدههایش را در قالب تولید محصولی دانشبنیان معرفی کند دغدغه ذهنی خود را تا حد زیادی کاهش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: ما هر محصولی را که وارد میکنیم در داخل کشور توان تولید آن را داریم. در سالهای اخیر محصولات دانشبنیان سطحبندی شدهاند و این موضوع کمک بزرگی به محققان و داروسازان است.
این کارشناس راهاندازی شرکتهای دانشبنیان ادامه داد: محصولات دانشبنیان دارویی با توجه به سطح تعیین شده برای آنها خدمات متنوعی مانند معافیتهای مالیاتی و امکان معرفی و نمایش در نمایشگاههای ملی و بینالمللی را دریافت میکنند.
دادگر تأکید کرد: در بحث انتخاب محصول دانشبنیان پیش از تولید آن باید اطلاعات خوبی از بازار مصرف داخلی و حتی خارجی به دست آورد تا بازدهی اقتصادی پروژه تا حد بالایی تضمین شود.
انتهای پیام/4144/4021/
انتهای پیام/