دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 بهمن 1398 - 18:41
مدیرعامل شرکت امید فضا مطرح کرد؛

توسعه منظومه‌های ماهواره‌ای عامل پیشرفت علمی و اقتصادی کشور

مدیرعامل شرکت امید فضا گفت: همکاری بخش خصوصی در صنعت فضایی باعث توسعه این شاخصه قدرت جهانی در کشور می‌شود.
کد خبر : 469854
121.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین شهرابی در مراسم اولین دورهمی امید فضا  که بعدازظهر امروز در محل موزه ارتباطات برگزار شد، اظهار کرد: ما در صنعت فضایی به اراده جوانان نیاز داریم و باید از همه فعالان این حوزه حمایت‌های مالی و معنوی صورت گیرد.


وی افزود: نگاه اکوسیستم و زیست بوم به معنای ارتباط نزدیک بین همه اجزای موجود در صنعت فضایی است. ما می‌خواهیم زیست بومی بر مبنای منظومه‌های ماهواره‌ای را شکل دهیم. ما در تلاش هستیم تا با کمک ۳ شرکت دیگر گام‌های بزرگی را برای دستیابی به اهداف فضایی برداریم.


مدیرعامل شرکت امید فضا بیان کرد: در حال حاضر منظومه‌های ماهواره‌ای به شدت رو به رشد بوده و اصلی‌ترین دلیل آن افزایش قیمت منظومه‌های ماهواره‌ای در جهان است. چنین اتفاقی زمینه‌ساز ظهور منظومه‌های ماهواره‌ای پر تعداد در مدار زمین است.


شهرابی خاطرنشان کرد: منظومه‌های ماهواره‌ای از مهم‌ترین ارکان انقلاب صنعتی چهارم است. این منظومه‌ها در توسعه و کنترل اینترنت پرسرعت، خودروهای متصل، شهرها و روستاهای هوشمند و مواردی دیگر نقش مهمی را ایفاء می‌کنند.


وی ادامه داد: ماهواره‌های ما در آینده پوشش نسبتا بزرگی از مساحت کل کشور را در بر‌می‌گیرند و خدمات ارزشمندی در حوزه اینترنت اشیا به همه کاربران ایرانی ارائه می‌دهند.


مدیرعامل شرکت امید فضا خاطرنشان کرد: کل مجموعه سازمان فضایی و شرکت‌های همکاری کننده با آن در تلاش هستند تا کمتر از دو سال آینده سه ماهواره به فضا پرتاب شود. زنجیره‌های منظومه ماهواره ایرانی با پرتاب ۳۰۰ ماهواره به فضا کامل می‌شود.


انتهای پیام/4118/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب