توزیع مواد مخدر در فضای مجازی از طریق ۴۰ سایت
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور در همایش تخصصی روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب و تشکر از روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: شما در عرصه مبارزه با مواد مخدر، فساد و امنیت برای جامعه زحمت و تلاش بسیار کشیدهاید که من از طرف دستگاه قضایی از شما تقدیر و تشکر میکنم.
وی با اشاره به اینکه مواد مخدر، تخدیر کننده روح و جسم انسانها است، بیان کرد: مبارزه با این پدیده که مرگ تدریجی جامعه را به دنبال دارد باید مورد توجه همه ارگانها قرار گیرد. جامعهای که در آن مواد مخدر وجود دارد طبیعتا از انسانیت و اندیشه، اخلاق بالنده و حیات انسانی خبری نیست.
دادستان کل کشور تاکید کرد: ابتدا به ذهن میرسد مواد مخدر پدیدهای است که بیش از همه سبقه انتفاعی و سودجویی دارد اما اگر خوب تحلیل شود میتوان دید که امروز مساله مواد مخدر و تولید آن سبقه سیاسی هم دارد.
حجت الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه بیشترین تولید مواد مخدر در افغانستان صورت میگیرد بیان کرد: تولید در این کشور تحت اشراف و با حضور نیروهای ناتو و نظام سلطه است اگر چه به دست افغانیها کشت میشود اما لابراتوارها و فرمولهایی که برای ترکیب و افزودن آنها وجود دارد، فرمولهای شیمیایی و پیچیدهای است که تحت نظر نظام سلطه و مافیای قدرت و ثروت است.
این مقام ارشد قضایی با اشاره به تبدیل مواد مخدر سنتی به صنعتی عنوان کرد: پیچیده کردن مواد مخدر صنعتی حتما با کار پیگیر و مداوم مثل بخشهای علمی که در خدمت جریان نظام توطئه است صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: مساله مواد مخدر مساله انتفاعی، سیاسی و اقتصادی است و سبقه اقتصادی مواد مخدر در نوع پول شویی آن مشخص میشود.
حجت الاسلام رئیسی با اشاره به مشکلات اجتماعی که در ارتباط با مواد مخدر به وجود میآید افزود: بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی اعم از سرقت، طلاق و بسیاری از جنایتها از پدیدههای مرتبط با مواد مخدر است.
دادستان کل کشور با اشاره به توزیع مواد مخدر در فضای شبکههای اجتماعی تصریح کرد: بیش از ۳۰ تا ۴۰ سایت وارد توزیع مواد مخدر شدهاند که این موضوع را پلیس فتا پیگیری میکند. این پدیده در شناخت اصل موضوع که یک پدیده خانمان برانداز است جوانان را به شدت تهدید میکند. مرز تهدید کننده آن را همه افراد جامعه احساس میکنند اما آنچه در عمل اتفاق میافتد متفاوت است.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی و مرزبانی و همین طور دستگاه قضایی همه در امر مبارزه با مواد مخدر در صحنه هستند اما نوعی پارادوکس در این قضیه در حوزه بین الملل وجود دارد و از دور نیز برخورد قاطع را مورد سوال قرار میدهند و گاهی هم خسته نباشید میگویند اما اراده جدی که در سطح بین الملل وجود دارد با عملکرد سازمان ملل متفاوت است چرا که تمام آنچه تولید میشود تحت اشراف نظام سلطه و ناتو است.
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی از اول بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اراده جدی در مبارزه با مواد مخدر داشته است اظهار کرد: برخوردهای نظامی، امنیتی و قضایی با قاچاقچیان همه نشان از اراده جدی ایران در برخورد با مواد مخدر است. آنچه که تا کنون در نظام جمهوری اسلامی برای مبارزه با مواد مخدر انجام شده است، حکایت از فعالیت جان بر کف نیروهای انتظامی دارد. دستگاه قضایی نیز در همه بخشها به ویژه در خصوص پروندههای سنگین و مهم اراده جدی دارد.
این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه آمار کشفیات مواد مخدر نشانگر فعالیت خوب پلیس مبارزه با مواد مخدر است، عنوان کرد: باید برای برخورد با این پدیده همه کشور با تمام ظرفیت حضور فعال داشته باشند. اگر کشور ما در اداره جنگ و با وجود ضد انقلاب و تمام تهدیدات نشان داده که میتواند از بحران عبور کند پس در امر مبارزه با مواد مخدر نیز میتواند بسیار موفق عمل کند.
رئیسی با بیان اینکه برای گامهای آینده در زمینه مبارزه با مواد مخدر لازم است به ابعاد دیگر این موضوع توجه کنیم اضافه کرد: در زمان جنگ میگفتیم اولین موضوع مهم ما جنگ است و بعد از آن مبارزه با مواد مخدر اما امروزه با اطمینان میگوییم که مهمترین موضوع و معضل جامعه ما مواد مخدر و جرایم مربوط به آن است.
دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه باید برای برخورد با مواد مخدر تمام دستگاهها مسئولیت بگیرند گفت: تمام اجزای این موضوع بعد قضایی و انتظامی نیست بلکه بعد فرهنگی و دیگر ابعاد نیز وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر باید با حضور رئیس جمهوری و تمام دستگاههای ذیربط برگزار شود تا رئیس جمهوری در آن جلسه تقسیم کار کند، افزود: بنده در این زمینه به رئیس جمهوری نامهای نوشتم که جلسه ستاد مواد مخدر با حضور ایشان تشکیل و تمامی دستگاهها نیز بسیج شوند.
دادستان کل کشور با تاکید بر ضرورت پرداختن تمام دستگاهها به مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: وزارت امور خارجه باید یک میز مبارزه با مواد مخدر داشته باشد و دیپلماسی مبارزه با مواد مخدر باید فعال باشد. ما در این زمینه حرف داریم زیرا تحت تاثیر کشورهای دیگر این پدیده به وجود آمده است.
رئیسی تصریح کرد: دستگاههای امنیتی کشور کارهای خوبی را انجام دادهاند و این باندهایی که کشف شده حاصل تلاش آنها بوده است ولی باید همه ظرفیتها به کار گرفته شود تا در شبکهها شناسایی شوند اینکه در یک فیلمی موضوع مواد مخدر بیاید بسیار خوب است ولی کافی نیست و این موضوع باید به عنوان یک حس فراگیر در جامعه به وجود بیاید و به وجود آمدن این حس نیازمند یک کار فرهنگی در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه موفقیت ما در زمینه مبارزه با مواد مخدر در گرو این است که مواد مخدر را از مرکز کشور به سوی مرزها ببریم بیان کرد: جنگی موفق است که در درون کشور انجام نشود البته مرزبانی ما نمیگذارد که مساله شرارت به داخل کشور بیاید و در همان جا آن را خاتمه میدهد اما هر چه این مبارزه به سمت نقطه صفر مرزی برود بهتر است.
رئیسی با تاکید بر اینکه تشکیل اردوگاهها نباید دغدغه ما باشد عنوان کرد: باید بودجهای که در ارتباط با مواد مخدر است صرفا در جهت تقویت مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد و هیچ بخش دیگری از این بودجه نباید در بخشهای دیگر خرج شود.
دادستان کل کشور با بیان اینکه نیروهای اطلاعاتی ما نباید به کشفیات بسنده کنند و باید به سراغ شناسایی باندها و سر شبکهها بروند گفت: اجرای احکام نسبت به قاچاق چیان مواد مخدر باید به اطلاع عموم برسد و کسانی که مرتکب این عمل میشوند، باید سرانجام کار خود را ببینند.
وی ادامه داد: در این نشست با بازنگری به آنچه انجام شد و کارهایی که باید در آینده انجام شود توجه به دو نکته ضروری است که یکی پیگیری مداوم این پروندهها و دیگری هماهنگی بین بخشهای نظامی و قضایی است.
این مقام ارشد قضایی خاطر نشان کرد: باید کار رصد کردن وضع موضوع و وضع مطلوب توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام شود و همچنین نسبت به حفظ سلامت این مجموعه تلاش مستمر شود تا خدای ناکرده قاچاق چیان نتوانند به نیروهای مبارزه با مواد مخدر نفوذ کنند.
انتهای پیام/