دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 دی 1398 - 12:11

معرفی و بررسی یک بازی آخرالزمانی به نام؛ The Surge ۲

داستان بازی Surge ۲ روایت‌گر جهانی آخرالزمانی است که تغییرات زیست محیطی روزبه‌روز بیشتر می‌شود.
کد خبر : 450054
The-Surge-2-review-1024x576.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بازی The Surge ۲ که در ژانر علمی و تخیلی و بنوعی آخرالزمانی ساخته شده است توانسته مخاطبان خاصی را جذب خود کند که دوست دارند یک گیم‌پلی پخته را تجربه کنند، اما این بازی چه ویژگی‌هایی دارد؟


این موضوعی است که امروز خبرگزاری آنا قصد دارد به آن بپردازد.



بررسی گیم‌پلی بازی Surge ۲


ستودیو Deck۱۳ Interactive، سازنده The Surge، با ساخت این بازی سعی کرده است تا بتواند یک تجربه نزدیک به سولزبورن را با فضای علمی تخیلی، در دسترس علاقه‌مندان به بازی‌های چالش‌برانگیز قرار دهد.


گیم‌پلی بازی در نسخه اول سعی  در خلق نوآوری‌های خاص داشت، اما تیم سازنده در ارائه یک تجربه کامل و بی‌نقص، ناکام مانده بود.



همانطور که می‌دانید؛ بازی The Surge ۲ مدتی است که عرضه شده و استودیو Deck۱۳ Interactive قرار بود که یک تجربه بهتر را ارائه دهد و در حالت کلی The Surge ۲ در بخش‌هایی مثل گیم‌پلی پخته‌تر از نسخه پیشین شده و حال یک محصول تقریبا مستقل از سولزبورن به‌حساب می‌آید.



داستان بازی Surge ۲ روایت‌گر جهانی آخرالزمانی است که تغییرات زیست محیطی روزبه‌روز بیشتر می‌شود و زمین در حال نابودی است و در ادامه یکی از سازمان‌های بزرگ شهر جریکو به نام CREO ازطریق فناوری نانو به تکنولوژی جدیدی دست پیدا می‌کند.


آن‌ها بر این عقیده هستند که با فرستادن موشک‌های نانوبات به اتمسفر خارج از زمین، می‌توانند مشکلات مربوط را حل کنند. این در حالی است که اقدامات CREO طبق برنامه پیش نمی‌رود و این موشک‌ها در داخل جو زمین و شهر جریکو منفجر می‌شوند.


همین امر سبب می‌شود تا شهر روبه‌نابودی پیش رود و بازی از جایی شروع می‌شود که یک هواپیما تحت انفجار یکی از موشک‌های نانوبات قرار می‌گیرد و تمامی مسافران و خدمه‌های آن به‌جز دو نفر از بین می‌روند و یکی از بازمانده‌ها کاراکتر اصلی بازی است و دیگر خدمه، دختری به نام آتنا است که داستان با محوریت وی روایت می‌شود.


شما در طول بازی Surge ۲ قدرت خاصی دارید که می‌توانید ویژن‌هایی را از آتنا مشاهده کنید و درواقع پس از این اتفاقات گروهی به نام A.I.D درحال جمع‌آوری کودکان است تا از آن‌ها برای مقاصد پلید خود استفاده کند.


آتنا نیز جزو بچه‌هایی است که دزدیده می‌شود و قدرت ماورایی وی، سبب شده تا بهترین گزینه برای تحقق نقشه‌های پلیدانه A.I.D باشد.


مشکل بازی Surge ۲ چیست؟


نخستین و بزرگ‌ترین مشکل بازی The Surge ۲ شخصیت‌پردازی است و قهرمان داستان کاراکتری است که شما شخصیت او را با انتخاب‌ها و انجام کار‌های مختلف شکل می‌دهید، اما سایر NPC‌ها و کاراکتر‌های منفی، بزرگ‌ترین نقطه ضعف بازی به‌حساب می‌آیند.



کاربر نیز در بخشی مانند بیمارستان بعد از چندین وقت به هوش می‌آید و بعد از این که با دنیای تمام ویران شده مواجه شد، در اولین پایگاه، سیستم اگزو اسکلتون را که قبلا در سیستم عصبی طی مدتی که بیهوش بود جاگذاری شده است فعال می‌کند تا بتواند از زره‌ها استفاده کرده و در نبرد‌ها زنده بماند.


سپس شما باید به دنبال یافتن پاسخ بروید که آن نیروی سیاه چه بوده است و چه اتفاقی افتاده است، اما بعد از کمی پیشروی می‌بینید که انگار به نوعی با آن دختربچه کوچک در ارتباط هستید و طی یک سری بینش‌های عجیب، برخی خاطرات او را می‌بینید و متوجه می‌شوید که گروه پلیذی دنبال آن دختربچه که نیرو‌هایی خاص دارد هستند و گویا او کلید تمام این مسائل است.


در اینجا شما باید راه خود را به سمت پیشروی در داستان و یافتن پاسخ هایتان ادامه دهید و با صحبت کردن با شخصیت‌های مختلف و گوش دادن فایل‌های مختلف، هر چه بیشتر از داستان و وقایع دنیای بازی آگاه شوید.


تعداد این شخصیت‌ها در بازی Surge ۲ به اندازه سری سولز نیست و از آن مهم‌تر هم از نظر عمق و شخصیت پردازی ابدا جالب خلق نشده و حتی ذره‌ای جذابیت برای بازیباز ندارند و در واقع باید این طور بگویم که در بازی حتی یک عدد شخصیت باحال و جذاب که دقایقی در یادتان بماند هم وجود ندارد و بازی از این نظر حتی در حد نسخه اول هم عمل نکرده است و کاملا در این بخش ضعف دارد.


بازی در انتها برای شما یک تصمیم قرار می‌دهد که بر اساس آن پایان بازی رقم می‌خورد و به این شکل ارزش تکرار بازی باز هم بالاتر می‌رود، مخصوصا به این دلیل که هر کدام از این دو پایان که یکی به نوعی پایان مثبت و یکی پایان تاریک‌تر و منفی است، دارای یک تروفی جداگانه هستند و از آنجایی هم که بازی دارای سیستم سیو و لود کردن و.. نیست نمی‌توانید برگردید به سیو قبل از انتهای بازی و هر دو پایان را در یک مرتبه ببینید و البته بازی آن قدر جذاب است که حتی اگر یک پایان هم داشت باز هم خودتان آن را به خاطر گیم پلیش چند بار به پایان می‌رساندید.



در بازی اول تنها محیط‌های صنعتی و ساده می‌دیدیم که با این که طراحی خوبی داشتند، ولی تکراری می‌شدند و اصلا در حد عناوینی مثل سولز نبودند، اما در حال حاضر در بازی The Surge ۲ چند بار تم کلی و Base گرافیکی بازی تغییر می‌کند و از محیط‌های شهری به جنگل‌های زیبا و سرسبز می‌رویم و سپس به مناطقی ویران شده و آب گرفته و تونل‌های زیر زمینی می‌رویم و حتی پای به درون ساختمان‌های پیشرفته می‌گذاریم. این تنوع باعث شده است که نسخه دوم ابدا برای شما تکراری نشود و کاملا شاهد پیشرفت چشمگیر نسبت به بازی نخست در The Surge ۲ هستیم.


همچنین از نظر طراحی تجهیزات و آیتم‌ها همان طور که از یک بازی Deck ۱۳ انتظار می‌رود، شاهد برخی از پر ابهت ترین، خوش ساخت‌ترین و جذاب‌ترین زره‌ها و سلاح‌هایی هستیم که در تاریخ بازی‌های ویدئویی دیده ایم و واقعا آن قدر این زره‌ها و سلاح‌ها زیبا هستند که نمی‌دانید کدام را یپوشید و از کدام استفاده کنید.


بررسی سیستم مبارزات در بازی Surge ۲


سیستم مبارزات در  بازی Surge ۲ هم بدین شکل است که با مشاهده‌ی دشمنان، باید روی آن‌ها قفل کنید تا بتوانید دید بهتری داشته باشید و آن‌ها را از بین ببرید.


یکی از مشکلات نسخه پیشین، این بود که دوربین بازی طراحی مناسبی نداشت و در بعضی از مبارزه‌هایی که در محیط بسته بودید، دوربین بازی شما را اذیت می‌کرد و کشته می‌شدید و همچنین پهپاد‌های مبارزه‌ای کاراکتر اصلی آنطور که باید و شاید کاربردی نبودند، این در حالی است که Deck۱۳ Interactive به‌خوبی این مشکلات را در The Surge ۲ حل کرده است و شاهد یک سیستم مبارزه‌ای و پیشرفت شخصیت غنی و کاربردی‌تر از گذشته هستیم.


بازیکنان با کشتن دشمنان و پیشروی در بازی، می‌توانند Tech Scrap به‌دست بیاورند که نقش پول داخل بازی را دارد و حال استفاده مختلفی از این پول می‌شود که مهم‌ترین آن، ارتقای شخصیت اصلی است.


زمانی‌که خود را ارتقا می‌دهید، امتیاز برای ارتقا در یکی از سه بخش نوار سلامت، نوار استامینا و مخزن باتری به‌دست می‌آورید. موردی‌که باعث می‌شود The Surge ۲ را شبیه، اما متفاوت‌تر از سری سولزبورن بدانیم، سیستم ارتقای بازی و مکانیزم‌های نبرد است.



شاید در حالت کلی شباهت‌هایی وجود داشته باشد، اما Deck۱۳ در نسخه اول تلاش کرده بود که یک تجربه‌ی مجزا را ارائه دهد که تا حدی موفق بود. بااین‌حال در نسخه دوم تلاش تیم سازنده در متفاوت نشان دادن بازی با سولزبورن به حداکثر رسیده است.


بررسی بازی Surge ۲ از نظر بصری


بازی The Surge ۲ از نظر بصری، در سطح قابل قرار دارد و سازنده به‌خوبی توانسته است اتمسفر یک جهان آخرالزمانی و علمی تخیلی را در دسترس مخاطب قرار دهد.


همچنین حرکات تمام کننده هم به‌نحوی طراحی شده‌اند که تنوع آن‌ها به نوع سلاح شما بستگی دارد. ازاین‌رو هر زمان که سلاح خود را تغییر می‌دهید، حرکات تمام کننده جذاب و خشونت آمیز متفاوتی را مشاهده می‌کنید که انیمیشن آن‌ها به بهترین شکل ساخته شده است. همچنین بازی دارای ۱۰ باس‌فایت اصلی است و تعدادی هم باس‌فایت فرعی برای بازیکنان درنظر گرفته شده تا بیش‌ازپیش خود را به‌چالش بکشند. هرکدام از باس‌ها مکانیزم‌های مخصوص‌به خود را دارند.


ازطرفی طراحی دشمنان می‌توانست بهتر و از نظر تعداد بیشتر از چیزی باشد که در بازی قرار داده شده، زیرا در طول ۳۰ الی ۴۰ ساعت تجربه شما از بازی The Surge ۲، تنها سه یا چهار گونه دشمن در بازی قرار داده شده که مدام با آن‌ها روبه‌رو می‌شوید. هرقدر که The Surge ۲ در بخش بصری و طراحی عملکرد خوبی داشته، در بخش فنی اصلا رضایت بخش نیست و مشکل این نیست که بازی افت فریم دارد یا نه، بلکه در این زمینه افت فریم خاصی را نمی‌بینیم. مشکل اصلی بخش فنی این است که با ورود به هر محیط باید کمی صبر کنید تا تمامی تکسچر‌ها بارگذاری شوند.


یکی از موارد مهم بازی‌هایی مثل The Surge ۲ این است که سازنده از موسیقی‌هایی استفاده کند که مخاطب را در طول باس‌فایت‌ها یا نبرد‌های داخل بازی هیجان‌زده کند.


بازی The Surge ۲ در باس فایت‌ها دارای موسیقی‌های هیجان‌انگیزی است و می‌تواند شما را سرگرم کند. از نظر صداگذاری هم بازی در سطح خوبی قرار دارد و صداگذاری سلاح‌ها و کاراکتر‌های بازی به‌خوبی انجام شده‌اند و در انتها The Surge ۲ تجربه‌ای کمی بهتر از نسخه پیشین را ارائه می‌دهد و اگر توقع خود را از این بازی پایین بیاورید، The Surge ۲ می‌تواند برای ۳۰ الی ۴۰ ساعت شما را سرگرم کند.



انتهای پیام /


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب