دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آذر 1398 - 09:44
آماری جالب از عملکرد هشتگ‌های اعتراضی پس از گرانی بنزین

هشتگ‌های اعتراضی در ایران بیشتر از کدام کشور ها منتشر شد؟

با انتشار آمار و جزئیات عملکرد هشتگ‌های اعتراضی در جریان ناآرامی‌های آبان‌ماه 98 در ایران ، اطلاعات جالبی در خصوص میزان و محل دقیق انتشار این هشتگ ها به دست آمده است.
کد خبر : 449563
11004180_760.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، افزایش ناگهانی قیمت بنزین در اواخر آبان‌ماه سال جاری موجب ایجاد برخی نا‌آرامی‌ها و اعتراضات در تعدادی از شهر‌های کشورمان شد. به دنبال این اعتراضات تعدادی از اشرار سعی کردند تا مسیر مطالبات مسالمت‌آمیز مردم و اعتراضات آن‌ها به افزایش قیمت بنزین را به آشوب و ناامنی بکشانند که متاسفانه در برخی موارد با انجام این کار، خسارات زیادی نیز به اموال عمومی و حتی شخصی مردم وارد کردند و برخی از شهر‌های کشورمان مدت کوتاهی با آشوب مواجه بودند.


البته چند روز از این نا آرامی‌ها نگذشته بود که مردم مناطق مختلف کشورمان در راهپیمایی‌هایی خودجوش به محکومیت آشوب‌ها و ناامنی‌های اخیر پرداختند و در اجتماعاتی عظیم و پرشور به حمایت از اقتدار و امنیت کشور در برابر شرارت‌های آشوبگران به پا خاستند و حماسه‌ای باشکوه خلق کردند.


همانطور که می‌دانیم در دنیای امروز، "فضای مجازی" و شبکه‌های اجتماعی به عنصری مهم و تاثیرگذار در زندگی افراد جامعه تبدیل شده و به بیان دیگر به جزئی از زندگی روزمره آنان پیوسته است؛ در جریان آشوب‌های اخیر نیز هرچند شبکه اینترنت بین‌الملل در کشور ما چند روزی با تصمیم شورای امنیت کشور قطع شده بود و بسیاری از نقشه‌های دشمنان برای بهره‌گیری از ظرفیت این فضا در راستای افزایش آشوب و درگیری و اغتشاش در نقاط مختلف کشور خنثی شد ولیکن با نگاهی به آمارهایی که در ادامه‌ی خبر مشاهده خواهید کرد به تلاش عناصر ضد انقلاب و دشمنان کشورمان برای ایجاد التهاب و آشوب در فضای توئیتر جهت گسترش دامنه اغتشاشات خیابانی پی خواهید برد.


یک کاربر فضای مجازی با انتشار رشته توئیتی در صفحه شخصی خود، به بررسی جزئی و دقیق عملکرد هشتگ‌های #اعتراضات_سراسری و IranProtests# در جریان نا آرامی‌های آبان‌ماه پرداخته است که در ادامه آن‌ها را مشاهده می‌کنید:


۱) پس از اتمام جو حاکم بر آشوب های خیابانی که عامل آن #بنزین_۳۰۰۰_تومانی بود به بررسی جزیی و دقیق عملکرد هشتگ‌های #اعتراضات_سراسری و IranProtests# پرداختم که نتایج جالب زیر از آن حاصل شد!


۲) آمار درصد مشارکت کاربران در هشتگ: #اعتراضات_سراسری
 بیشترین زمان فعالیت:۱۷:۴۱
توییت ها : ۱۳۸۰۵: %۱۴
ریتوییت ها: ۸۲۹۴۶: %۸۶
 کاربران: ۱۴۶۶۱
 مشارکت کاربران: ۳۱۱۲: %۲۱
 مشارکت ریتوییت‌ها: ۱۳۲۵۱: %۹۰


۳)آمار درصد مشارکت کاربران در هشتگ : IranProtests#
بیشترین زمان فعالیت: ۱۷:۵۱
توییت ها : ۴۱۵۴۰: %۲۱
ریتوییت ها: ۱۵۳۲۸۰: %۷۹
کاربران : ۲۰۲۹۶
 مشارکت کاربران : ۷۲۹۵: %۳۶
مشارکت ریتوییت ها: ۱۷۵۲۵: %۸۶


۴) آمار جالب درصد مشارکت دستگاه ها و پلتفرم های مختلف که با بررسی توییت‌ها / ریتوییت ها بدست آمده خیلی جالب و قابل توجه است درصد مشارکت گوشی های آیفون تنها ۵ درصد کمتر از گوشی های اندرویدیست که خود آمار قابل توجهی است!



۵) تعداد اکانت های ساخته شده در بازه ی زمانی جمعه ۲۴ آبان ماه تا یکم آذرماه در جدول زیر قابل مشاهده است این داده ها از یک روز قبل از قطع اینترنت بین الملل تا یک روز قبل از وصل اینترنت بین الملل! رکورد ایجاد اکانت در توییتر فارسی شکسته شد! سوال: اکانت ها توسط چه کسانی ایجاد شد؟



۶) براساس توییت های/ ریتوییت های کاربران پر مشارکت ترین کاربران در لیست زیر قابل مشاهده اند! براساس وضعیت اکانت‌های پر فعالیت و آنالیز آنها ارتباط و ایجاد اکانت‌ها توسط شبکه سازمان منافقین صورت گرفته شده است! سوال: کاربران از چه کشورهایی در این هشتگ فعالیت کردند؟



۷) براساس مکان های ذخیره شده توسط هر کاربر در صفحه ی شخصی خود داده های مشهود زیر بدست آمده! حجم توییت/ ریتوییت های کاربران از ایران به نسبت کشور های دیگر کمتر و به تبع از آن مشخص کننده وضعیت سازمان ارسال کننده توییت های ارسالی می باشد!



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب