دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 آبان 1398 - 20:46
آیت‌الله رئیسی:

حضور نیروهای مسلح در عرصه سازندگی باید با انضباط مالی همراه باشد

رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: نیروهای مسلح در عرصه سازندگی و گره‌گشایی از مسائل اقتصادی کشور نیز حضور بسیار خوبی دارند، اما طبیعتاً این حضور اقتضا می‌کند با انضباط مالی و اقتصادی و با روحیه انقلابی و کارآمد همراه باشد.
کد خبر : 445340
3.jpg
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی قوه قضائیه ، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در همایش «فرصت‌های تحول در سازمان قضایی نیروهای مسلح» با تبریک میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، به مقوله تحول اشاره کرد و گفت: تحول از نگاه مقام معظم رهبری به معنای شناخت وضع موجود و تلاش برای رفع مشکلات و کاستی‌ها با یک نگاه انقلابی، جهادی و مردمدار است.

 

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر ضرورت احترام به حقوق عامه، ادامه داد: باید دید چه کنیم که در عین حفظ اقتدار، عظمت، عزت، بازدارندگی و جایگاه رفیع نیروهای مسلح، حقوق مردم و حق‌الناس حفظ شود.

 

آیت‌الله رئیسی افزود: سازمان قضایی نیروهای مسلح در عین صیانت از نیروهای مسلح و اسرار، اقتدار، عظمت و کارآمدی این نیروها، به این توجه دارد که حق مردم حفظ، پاسداری و صیانت شود.

 

رئیس قوه قضائیه، سازمان قضایی نيروهای مسلح را یک نهاد برخاسته از انقلاب و مولود انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: نگاه‌ها در سازمان قضایی نیروهای مسلح باید انقلابی و متناسب با حرکت نهادی در این سازمان باشد. توجه به نظم، ترتیب و مردمداری از ویژگی‌های این سازمان است و فرصت‌های تحول در سازمان قضایی باید با تحول در نیرو‌های مسلح و تحول در قوه قضائیه همراه باشد.

 

آیت‌الله رئیسی با بیان این‌که نیرو‌های مسلح ما، هم در نقش مستشاری و هم در نقش عملیاتی خود بسیار خوش درخشیدند، از اقدامات بسیج و نیرو‌های مسلح در عرصه سازندگی و آبادانی کشور قدردانی کرد و گفت: همین نیرو‌ها در عرصه سازندگی و گره‌گشایی از مسائل اقتصادی کشور نیز حضور بسیار خوبی دارند، اما طبیعتاً این حضور اقتضا می‌کند با انضباط مالی و اقتصادی و با روحیه انقلابی و کارآمد همراه باشد.

 

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر لزوم مساعدت و همکاری سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در این زمینه، اظهار کرد: این اقدامات بزرگ با کمترین آسیب و یا در نهایت با نبود آسیب انجام شود که این حرکت بزرگی است.

 

آیت‌الله رئیسی افزود: نگاه سازمان قضایی نیرو‌های مسلح به این مجموعه باید به گونه‌ای باشد که کشور را از آسیب‌های نظامی، توطئه‌ها و نفوذ حفظ کند. این مجموعه باید هم‌چنان کارآمد بماند و برکارآمدی آن افزوده شود.

 

رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که این مجموعه باید منضبط، انقلابی و اثرگذار باشد و لازمه این تحول آن است که از هر گونه آسیب مصون باشد، درباره اهمیت بررسی پرونده‌های مهم تصریح کرد: باید این نکته مورد توجه سازمان قضایی نیرو‌های مسلح باشد که رسیدگی به پرونده‌های حائز اهمیت باید دقیق باشد به گونه‌ای که نه سرعت فدای دقت و نه دقت فدای سرعت شود. زمان‌بر شدن بعضی از پرونده‌ها ممکن است از اثرگذاری آن بکاهد؛ لذا باید ضمن آنکه دقت لازم در ارتباط با زوایای مهم پرونده‌ها صورت می‌گیرد، توجه شود که رسیدگی از سرعت کافی نیز برخوردار باشد.

 

آیت‌الله رئیسی با بیان این‌که به نظر می‌رسد پرونده مسن برای این سازمان معنا ندارد، بر ضرورت اجرای عدالت تأکید کرد و افزود: احساس مردم باید این باشد که عدالت اجرا شده است. در این میان اگر برخی از خواص خوشحال نباشند مهم نیست، بلکه مهم آن است که عموم مردم در پرتو رضایت الهی خوشحال باشند و احساس کنند عدالت و مبارزه با فساد اجرا می‌شود.

 

رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که مطلقا نباید اجازه داد فساد در جایی لانه کند، ادامه داد: این نگاه و باور برای مردم مهم است. البته ممکن است اشخاصی از این روند ناراضی باشند که این موضوع، مهم نیست. تمام تلاش ما آن است که کار دقیق و عادلانه برای مردم و جامعه تبیین شود.

 

آیت‌الله رئیسی بر لزوم اطلاع‌رسانی اقدامات انجام‌شده برای افکار عمومی تأکید کرد و گفت: افکار عمومی، افرادی که دنبال حقیقت هستند و منصفان جامعه باید در جریان امور قرار گیرند.

 

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مقوله پیشگیری از جرم، سازمان قضایی نیروهای مسلح را آغازگر این نهضت دانست و تصریح کرد: پیشگیری از وقوع جرم در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح الگوی خوبی برای دیگر بخش‌ها در قوه قضائیه و سایر بخش‌های کشور است و باید دنبال شود زیرا در هر زمینه‌ای می‌تواند به کاهش جرم کمک کند.

 

آیت الله رئیسی همه دستگاه‌ها را مامور پیشگیری از وقوع جرم دانست و با تأکید بر لزوم قانون‌پذیری افزود: تمام دستگاه‌ها باید تلاش کنند تا قانون‌گریزی و بی‌قانونی صورت نگیرد و از نظارت‌ناپذیری و نظارت‌گریزی پرهیز شود.

 

رئیس قوه قضائیه ، آموزش و اصلاح ساختار‌ها را در کاهش جرایم و مفاسد بسیار مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: افزایش آموزش‌های عمومی توسط رسانه ملی، نخبگان و کارشناسان و افزایش اطلاعات عمومی و حقوقی می‌تواند زمینه‌های وقوع جرم در جامعه را کاهش داده و زمینه تخلفات را از بین ببرد.

 

انتهای پیام/4127/

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب