دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مهر 1394 - 08:02
دکتر طه هاشمی در کرمان:

پرورش روحیه آزادگی در دانشجویان از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است/ ضرورت راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع استادان و نخبگان حوزه علوم انسانی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان، تلاش در راستای راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه را بسیار ضروری دانست.
کد خبر : 44448

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام دکتر سیدطه هاشمی در جمع استادان شرکت کننده در همایش راهکارهای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی به میزبانی واحد کرمان با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره بازنگری در علوم انسانی اظهار کرد: بسیاری بیانات مقام معظم رهبری را جامع و متناسب برداشت کرده‌اند چرا که بازنگری در علوم غربی به معنای نفی ریشه‌ای آن نیست بلکه باید آنها را گرفت و با توجه به آموزه‌های قرآن و دین بازنویسی کرده و با تولید، علم منبعث از دیانت بر آن افزوده و از این طریق به آن اعتباری صدچندان بخشید.


وی با توجه به تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: زمانی همه آرزوی حضور در دانشگاه را داشتند و در برهه‌ای که همه خواهان مدیریت دولتی بودند و همه چیز تحت‌الشعاع جنگ بود، آیت الله هاشمی رفسنجانی پیشنهاد تاسیس دانشگاه را می‌دهد و امام راحل نیز با درایت خود نه تنها موافقت بلکه کمک نیز می‌کنند.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی توسعه کیفی را ویژگی دوران مدیریت دکتر میرزاده دانسته و گفت: آیندگان تصدیق خواهند کرد که گسترش تحصیلات تکمیلی در مقطع کنونی نیاز مبرم کشور است همان‌گونه که در آن زمان تاسیس دانشگاه لازم و ضروری بود.


هاشمی تلقی منفی استادان از تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی را بی اساس دانسته و توضیح داد: حوزه فرهنگ، هنر و ادب پتانسیل بالایی برای تولید ثروت دارد اما متاسفانه در این زمینه‌ها کاری صورت نپذیرفته است در حالی که هنر اثرگذارترین بخش در بین جوانان است

طه هاشمی، گام‌های بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در تولید ثروت از علم را ستودنی دانست و افزود: تبدیل علم به ثروت در کشور و در دانشگاه‌های کشور مغفول مانده است و راه حل آن تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان است که مقام معظم رهبری نیز برای دستیابی به افق 1404 و تبدیل کشور به جایگاه نخست منطقه به آن تاکید می‌کنند و بار اصلی درآمدی کشور را متوجه همین شرکت‌های دانش‌بنیان می‌دانند.


وی تلقی منفی استادان از تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه علوم انسانی را بی اساس دانسته و توضیح داد: حوزه فرهنگ، هنر و ادب پتانسیل بالایی برای تولید ثروت دارد اما متاسفانه در این زمینه‌ها کاری صورت نپذیرفته است در حالی که هنر اثرگذارترین بخش در بین جوانان است.


توجه به اخلاق حرفه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی نیز بخش بعدی سخنان دکتر طه هاشمی بود.


این مقام مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به آغاز ایام محرم هم اظهار کرد: در دیدار دکتر میرزاده و مسئولان دانشگاه با یکی از آیات عظام در قم، تعبیر ایشان از کلمه آزاد در اسم دانشگاه این بود که دانشگاه آزاد اسلامی باید حریت و آزادگی را به جوانان بیاموزد.


وی افزود: بحث آزادگی، آزادی اندیشه و آزادی انتخاب همه از یک خانواده‌اند و امام حسین (ع) نیز در لحظات پایانی عمر بابرکت و شریفشان خطاب به لشکریان عمرسعد همین جمله را فرموده و از آنان می‌خواهند اگر دین ندارید و از روز بازپسین نمی‌ترسید حداقل آزاده باشید.


طه هاشمی مخاطب اصلی این پیام را در تمام دوران‌ها مردم آزاده اعصار و قرون دانسته و ادامه داد: دانشگاه‌ها به عنوان محیطی که با اقشار جوان و آینده‌ساز جامعه در ارتباطند باید مقابله با ظلم و آزادگی را به دانشجویانشان آموزش دهند.


به گزارش آنا، در ابتدای این جلسه دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از اهتمام ویژه‌ای که دکتر میرزاده در تولید ثروت از دانش دارد تشکر کرده و توجه ایشان و همچنین دکتر طه هاشمی به واحد کرمان را نیز مایه فخر اعضای هیات علمی و کارکنان واحد کرمان دانست.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب