نیازهای صنعت دانشبنیان پهپادی چیست؟
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشست «بررسی چالشهای شرکتهای حوزه پهپاد» باهدف رفع مشکلات موجود بر سر راه توسعه این شرکتها و استفاده بیشتر از ظرفیت آنها در صنعت پهپادی برگزار شد.
در این نشست که نمایندگانی از شرکتهای فعال حوزه پهپادی حضور داشتند، محمد صاحبکار رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به مراحل دانشبنیان شدن شرکتها، گفت: در معاونت علمی و فناوری لیستی از فناوریها و محصولات هر حوزه به نسبت میزان پیچیدگی و میزان رفع نیازهای هر صنعت تهیه کردهایم و محصولات و خدمات تولیدی شرکتها را بر اساس این لیست میسنجیم.
وی افزود: این لیست توسط خبرهترینهای هر حوزه تهیه شده است و به صورت آنلاین در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دسترس همگان قرار دارد. شرکتها برای دانشبنیان شدن باید این لیست را مطالعه کنند تا مشخص شود که محصول آنها در درجه چندم پیچیدگی و های تک بودن قرار دارد.
به گفته صاحبکار، شرکتهایی به عنوان دانشبنیان پذیرفته میشوند که محصول تولیدی آنها جز محصولات با فناوری بالا و مبتنی بر تحقیق و توسعه( R&D) باشد. طرحهای ارائه شده توسط ارزیابها بررسی میشود و در صورت پذیرش به این شرکتها عنوان دانشبنیانی تعلق میگیرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 4 هزار و 576 شرکت دانشبنیانی در کشور ثبت شده است. البته از انتقادات و پیشنهادها شرکتها برای ایجاد تغییرات در فرآیند پذیرش دانشبنیان شدن استقبال میکنیم.
رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه درباره نحوه پذیرش شرکتهای فعال پهپادی در حوزه دانشبنیان، گفت: محصول این شرکتها در دو زمینه الکترونیک و مکانیک باید ارائه و توسط ارزیابان بررسی شود؛ اگر محصول مورد نظر تائید شد، این شرکت دانشبنیان میشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/