دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گزارش آنا از یک واقعیت تلخ؛

بی‌توجهی «صندوق رفاه دانشجویان» به رفاه دانشجویان/ محدودیت بودجه برای وام دانشجویی با مشکلات فنی سامانه ساجد مرتبط است؟!

خطاهای سامانه ساجد صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در ثبت درخواست وام درحالی در اقدامی خلاف واقع به نام کم‌کاری دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شد که دانشجویان دانشگاه‌های پیام‌نور نیز با این مشکل مواجه‌اند.
کد خبر : 442674

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ثبت درخواست وام در سامانه ساجد به یکی از دغدغه‌های دانشجویان تبدیل شده است؛ دانشجویان در هنگام ثبت درخواست‌های خود در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با این اخطار مواجه می‌شوند که  «اشکال در بازاریابی اطلاعات از سرویس وزارت علوم» است. این مشکل ابتدا از سوی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد. 


الیاس منیری مسئول روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان در پاسخ به چرایی این اخطار بیان کرد: «بستر  نرم‌افزاری موردنیاز از سوی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد نشده است؛ از همین رو هنگام ثبت درخواست وام از سوی دانشجویان این دانشگاه اخطار داده می‌شود. این مشکل به علت کم‌کاری دانشگاه آزاد اسلامی شکل‌گرفته است هرچند چندین جلسه با مسئولان این دانشگاه داشته‌ایم و این مسئله به‌زودی برطرف خواهد شد.»


تصویر خطا در سامانه صندوق رفاه دانشجویان برای یک دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی



این در حالی است که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که در گذشته از وام‌های صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استفاده می‌کردند نیز با اخطار اشکال در بازیابی اطلاعات از سرویس وزارت علوم مواجه شده‌اند. هم‌چنین تنها دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با این اخطار مواجه نشده‌اند و دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها ازجمله دانشگاه پیام‌نور نیز با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند!


تصویر خطا در سامانه صندوق رفاه دانشجویان برای یک دانشجوی دانشگاه پیام نور



ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ۱۰ تیر ماه در دیدار با  مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با تأکید به اینکه صندوق رفاه دانشجویان تنها نهادی است که در وزارت علوم مستقیماً مسئولیت رفاه دانشجویان را برعهده دارد، گفت: «برای پوشش صد درصدی وام‌های دانشجویی با حدود هفت هزار میلیارد تومان کمبود بودجه مواجه هستیم.»


هم‌چنین به گفته رئیس صندوق رفاه دانشجویان، در سال تحصیلی جدید اعتبارات وام شهریه ۵۵ درصد افزایش یافته و به دانشجویان متقاضی ۱۴۷ میلیارد تومان وام شهریه پرداخت خواهد شد. هم‌چنین وام شهریه برای مقاطع  مختلف تحصیلی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد در سال ۹۸ افزایش یافته است.


اکنون این مسئله در اذهان دانشجویان شکل‌گرفته است آیا محدودیت بودجه صندوق رفاه دانشجویان در بروز خطاهای گوناگون سامانه ثبت درخواست وام دانشجویی سامانه صندوق رفاه دانشجویان تأثیرگذار بوده است؟


انتهای پیام/4084/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
حامد
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱
۰
من هم که دانشجوی ارشد، دانشگاه شیخ بهایی اصفهان هستم همین مشکل را دارم، یک سال هست مرتب میگند بهتون اطلاع میدیم. درست میشه. صبر کنید.
گوشتیران
قالیشویی ادیب