به همکاری پلیس برای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا خوشبین هستم/ امیدواریم طرح کاهش قبل از اینورژن در تهران اجرایی شود
احمد دنیامالی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان این مطلب اظهار کرد: از نظر کارشناسی برای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا، باید همه کسانی که در این قضیه مسئولیت دارند به یک وحدت رویه برسند و فرض این بود که برای این طرح در آبان ماه، پلیس هم در کنار شهرداری تهران خواهد بود.
وی گفت: این در حالی است که بر اساس طبقهبندی که برای ورود خودروها به طرح انجام میشود، پلیس هنوز اطمینان ندارد که به چه شکل باید کنترل را انجام دهد، یعنی این کار باید بر اساس پلاکها تشخیص داده شود یا با روش دیگری.
دنیامالی بر این باور است که امکانات و زیرساختها برای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا در شهر تهران کافی است و فقط بایستی سیستم نرمافزاری آن کنترل و برای پلیس این اطمینان ایجاد شود که میتواند طرح کاهش را نظارت و مدیریت کند. بنابراین با یکی دو نشست جدی با پلیس در این باره به توافق خواهیم رسید.
این عضو شورای شهر چهارم تصریح کرد: ما در مراحل مختلف کاری خود از پلیس جز همکاری چیزی ندیدهایم و اکنون هم مطمئن هستم که برای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا با ما همکاری خواهند داشت. چه فرمانده تهران و چه فرمانده کل پلیس راهور از دوستان خوب من هستند و با روحیهای که از آنان سراغ دارم امیدواریم که این تعامل به وجود بیاید.
همه تلاشمان را خواهیم کرد که سوء تعبیرهایی که ایجاد شده را از بین ببریم
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران در ادامه یادآور شد: برای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا به وجود پلیس نیاز داریم و پلیس در کنار مدیریت شهری است و توانمندیهای آن را دیدهایم. بنابراین خوشبین هستیم که در اجرای این طرح هم در کنار ما قرار گیرند. من همه تلاشم را خواهم کرد که اگر فاصلهای بین پلیس و مدیریت شهری وجود دارد، که به نظرم چنین چیزی نیست را از بین ببرم.
وی گفت: همه تلاشمان را خواهیم کرد که سوء تعبیرهایی که در این زمینه ایجاد شده است را از بین ببریم و طرح کاهش را در شهر تهران اجرایی کنیم. حال اینکه در آبان ماه باشد یا آذرماه، تفاوتی نمیکند و امیدواریم هرچه زودتر اجرایی شود. البته اجرای این طرح باید به مدت یک ماه آزمایشی و به صورت پایلوت باشد و بعد از آن اعلام کنند که بعد از دوره آزمایشی، جریمهها اعمال خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که پایش اطلاعات مربوط به طرح کاهش (LEZ) به چه صورت باید باشد، گفت: اطلاعات و دسترسیهای بخش عملیاتی طرح بایستی در دست پلیس باشد اما اینکه ما چگونه این طبقهبندی را انجام دهیم، طبیعتا بر اساس مدلی است که استانداردهای جهانی میگویند، یعنی خود شهرداری هم نمیخواهد ابداع یا اختراعی داشته باشد. لذا در صورتی که سازوکارهای لازم فراهم و امکانات در اختیار پلیس قرار گیرد، میتوان این کنترلها را در شهر داشت.
دنیامالی تاکید کرد: یادمان باشد هر طرحی را که میخواهیم اجرا کنیم اول باید آن را به مردم ارائه دهیم زیرا در صورتی که مردم بدانند این طرح برایشان مفید است خودشان آن را اجرایی خواهند کرد. این در حالی است که اکثریت جامعه هنوز با این طرح آشنا نیستند و بنابراین لازم است که شهرداری برای آگاهسازی در این خصوص اقدامهایی را انجام دهد.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران همچنین ابراز امیدواری کرد که اجرای طرح کاهش قبل از وقوع اینورژن در تهران باشد زیرا این پدیده، گستره وسیعی دارد و آلودگی زیادی در شهر ایجاد میکند. وقتی اینورژن اتفاق میافتد بچهها و سالمندان ما در معرض خطر قرار میگیرند و چون سلامت جمعی در خطر است در این ایام باید یکسری مراقبتهایی را داشته باشیم.
انتهای پیام/