دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 مهر 1398 - 12:11

ساخت ایمپلنت‌های شنوایی با خاصیت ترمیمی

نسل بعدی ایمپلنت‌های شنوایی آسیب‌های داخلی گوش را در درمان می‌کند.
کد خبر : 441567
dims.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  از انگجت،‌ بسیاری از ایمپلنت‌های شنوایی به رفع مشکلات گوش داخلی و عصب‌های شنوایی کمکی نمی‌کند. حتی ایمپلنت‌هایی که در ساقه مغز قرار می‌گیرند نیز کار خود را به صورت ناقص انجام می‌دهند. با این حال به‌زودی نسل جدیدی از ایمپلنت‌های شنوایی ساخته خواهد شد که تمام این مشکلات را حل می‌کند.


دانشمندان یک ایمپلنت الکترودی طراحی کرده‌اند که می‌تواند مشکلات گوش داخلی را رفع کند. در این ایمپلنت از پلاتینیوم مقاوم و ایمن برای بدن استفاده شده است. سختی فلزی ایمپلنت‌های شنوایی به لطف ماشینی در اندازه میکرون رفع شده است. این ماشین با الهام از روش برش کاغذ کیری‌گامی ساخته شده است. کیری‌گامی گونه‌ای از اوریگامی است که در آن خالق با بریدن کاغذ به اثر خلق می‌کند.


وقتی این ایمپلنت شنوایی در پوششی سیلیکونی قرار می‌گیرد، رسانایی آن به شدت افزایش می‌یابد. این ایمپلنت به ساقه مغز متصل می‌شود و می‌تواند سیگنال‌ها را بهتر از ایمپلنت‌های سنتی به مغز ارسال کند. به گفته گروه تحقیقاتی، با استفاده از پلاتینیوم منعطف می‌توان ایمپلنت‌های قدرتمندتری برای ساقه مغز ساخت.


آزمایش این ایمپلنت‌ها روی موش‌ها با موفقیت صورت گرفته اما هنوز برای آزمایش روی انسان آماده نیستند. تیم تحقیقاتی به‌تازگی نمونه‌ای از ایمپلنت شنوایی را در اندازه مناسب انسان ساخته‌اند که می‌توان آن را با جراحی در محل مناسب قرار داد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب