دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 مهر 1394 - 17:44
در اولین اردوی جهادی مدیران محلات و مسئولان خانه‌های جهاد شهر تهران

قالیباف: وجود ۲ هزار زن بی‌خانمان در خیابان‌ها زیبنده شهر تهران نیست

شهردار تهران گفت: زیبنده شهر تهران نیست که شبی ۲ هزار زن بی‌خانمان در خیابان باشند و فردی با گرسنگی سر بر بالین بگذارد.
کد خبر : 43973

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدباقر قالیباف در اولین اردوی جهادی مدیران محلات و مسئولان خانه‌های جهاد شهر تهران با اشاره به رویکرد حاکم در محلات، خانه‌های جهادی و فلسفه فعالیت در این مجموعه‌ها گفت: متأسفانه ما با کارکرد اصلی محلات فاصله داریم. البته در بخشی از آن ما به‌ عنوان شهرداری مقصر هستیم.


وی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی در شهر افزود: باید به این پرسش پاسخ دهیم که مهمترین وجه تفاوت ما به‌ عنوان کشور اسلامی با کشورهای غیراسلامی چیست؟


قالیباف تصریح کرد: ساخت‌ و ساز و پیشرفت در پروژه‌های عمرانی لازم است اما کافی نیست و نکته مهم در این نکته آن است که هدف ما این است که همه مادیات را فراهم کنیم برای یک چیز و آن اینکه جوانان و خانواده‌ها به نقطه‌ای از آرامش برسند که بتوانند عبادت و بندگی خدا را بکنند.


شهردار تهران با اشاره به اینکه باید شهر تهران با شانگهای و پکن تفاوت داشته باشد، افزود: ما جامعه اسلامی هستیم و باید این نکته را در نظر بگیریم که با چه رویکردی فعالیت‌هایمان را شروع می‌کنیم.


وی با اشاره به اینکه متأسفانه برخی مواقع فراموش می‌کنیم ما بنده خداوند هستیم و خداوند روزی دهنده ماست؛ افزود: مرگ و زندگی دست خداست و این ساده اندیشی است که غیر از این فکر کنیم.


وی با اشاره به اینکه نباید به مدیریت محله رویکرد شغلی داشته باشیم، بیان کرد: البته ما می‌توانیم هم خدا را داشته باشیم و هم روی پای خودمان بایستیم.


وی با اشاره به آیاتی از سوره توبه افزود:در این سوره آمده است که خداوند خریدار جان و مال ماست و بنابراین باید خیلی نادان باشیم که جوانی و عمر خود را با این هدف که شکممان را سیر می‌کنیم ، معامله کنیم.


وی ادامه داد: خانه محلات محل شغل و استخدام نیست بنابراین در اردوهای جهادی باید به این نکات توجه شود و کاری انجام دهیم که واقعا به یاد خدا باشیم و با یاد او آرام بگیریم.


وی با تأکید بر اینکه ما باید به دنبال کار اجرایی و عملیاتی پیش برویم، افزود: تقاضای من از مدیران محلات و خانه‌های جهادی این است که کار کارشناسی در این خصوص انجام دهند که از 22 بهمن 57 تا شهریور سال 59 مردم چه کاری انجام می‌دادند.


شهردار تهران تأکید کرد: باید خانه‌های جهادی و سرای محلات هر کاری جامعه، انقلاب و مردم از 22 بهمن تا سال 59 انجام می‌دادند همان کارها را انجام دهند. ما از سرای محلات و خانه‌های جهادی جز این توقعی نداریم.


امروز جهاد ما این است که واقعا به امور مردم رسیدگی کنیم


وی با تأکید بر اینکه باید به سمت فضای کار، مبارزه با فقر و فساد وحل مشکلات مردم حرکت کنیم، افزود: مساجد باید این کارها را انجام دهند. چراکه امروز جهاد ما این است که واقعا به امور مردم رسیدگی کنیم.


شهردار تهران با اشاره به اینکه در گذشته مردم تمامی نیازمندان را در محلات می‌شناختند و برای حل مشکلات آنها تلاش می‌کردند، افزود: ما باید در سرای محلات و خانه‌های جهادی با این روحیه کار کنیم.


وی با اشاره به اینکه باید در سرای محلات همین کارها و فعالیت‌ها صورت بگیرد؛ تصریح کرد: عین دین اسلام است که ما خود را در برابر دیگران مسئول بدانیم. لذا مساجد باید همه امورات مالی و معنوی محله را حل کنند و سرای محله باید با تفکر مسجدی و تفکر جهادی فعالیت بکند.


قالیباف ادامه داد: برای انجام ندادن هر کاری می‌توان ده‌ها دلیل منطقی آورد اما روحیه جهادی یعنی اینکه ما نسبت به مردم وظیفه داریم بنابراین اگر ده‌ها نفر چوب لای چرخ بگذارند و مانع کار بشوند، باید کار خود را انجام بدهیم. باید همین امر برای شما کفایت کند که خدا شمارا ببیند و این برخاسته از روحیه جهادی است.


وی با اشاره به اینکه باید دست به دست هم داده و مشکلات را حل کنیم افزود: اولین آثار و برکات این کار شما در زندگی خود و خانواده تان ملاحظه خواهید کرد.


شهردار تهران تصریح کرد: خانه‌های جهادی و سرای محلات را مجموعه‌های متعلق به خود مردم حساب می‌کنیم بنابراین باید این مجموعه‌ها حرف دل مردم را زده و در راستای حل مشکلات آن گام بردارند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب