برگزاری سمینار پیشگیری از سرطان با تاکید بر اصلاح الگوی تغذیه در واحد دزفول
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در این سمینار که به همت حوزه معاونت پژوهش و فنآوری و دانشکده پرستاری واحد دزفول برگزار شد، پس از سخنرانی، به پرسشهای حاضران درباره طب سنتی پاسخ داد.
دکتر حسن اکبری گفت: نوع تغذیه میتواند انرژی لازم را برای سلولهای سیستم ایمنی تامین کند. در این صورت فرد از سیستم ایمنی قوی برخوردار خواهد شد که در برابر سلولهای سرطانی میتواند به خوبی از خود مقاومت نشان دهد.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: با اصلاح تغذیه و با روزه دائمی یا کاهش 2 وعده غذایی به جای 3 وعده نیز میتوان گام مهمی در درمان سرطانها برداشت. در اروپا کتابی با عنوان «سرطان را گرسنگی بدهید» نیز به چاپ رسیده است که بر این موضوع تاکید دارد.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: متیونین یک ماده خطرناک هورمونیست که در گوشت مرغ پرورشی تجمع پیدا میکند و با مصرف زیاد گوشت مرغ خطر ابتلا به سرطان نیز به همان نسبت افزایش مییابد.
اکبری با قرائت روایتی مبنی بر اینکه معده، خانه همه بیماریهاست، اضافه کرد: مهمترین فاکتور تاثیرگذار بر روی افزایش سرطانها نیز تغذیه است و با اصلاح تغذیه میتوان از سرطانها پیشگیری و حتی آنها را درمان کرد.
وی با بیان اینکه سوزاندن برخی غذاها برای بدن مانند سوزاندن یک کنده خیس درخت است که به سختی صورت میگیرد، خاطرنشان کرد: روزانه هزاران سلول سرطانی در بدن تشکیل میشود که سلول های سیستم ایمنی بدن به مقابله با آنها میپردازند و با اینکار از ابتلا به سرطان جلوگیری میکنند. اما در صورت مصرف غذاهای سختسوز با انرژی کم سیستم ایمنی ضعیف میشودو احتمال ابتلا به سرطان افزایش مییابد.
اکبری ادامه داد: مثلا برخلاف عقیده رایج که نوشیدن روزانه ۸ لیوان آب توصیه میشود باید گفت زیاد نوشیدن آب سرد به تنهایی میتواند مضر باشد زیرا آب سرد انرژی را از بدن میگیرد. اما اضافه کردن یک مُصلح مانند عرقهای گیاهی به آب سرد باعث برطرف کردن این مشکل میشود. آب گرم داروست و حتی میتواند به مرور درمانکننده دیابت نوع دو باشد.
وی درباره ترویج فرهنگهای جدیدی مانند خام گیاهخواری و اینکه آیا مفیدند یا خیر افزود: گیاهخواری نسبی صد درصد مورد تایید است ولی خام گیاهخواری صرف نمیتواند تمام مواد مورد نیاز سلوهای بدن را تامین بکند. کسی که تا ۴۰ روز گوشت مصرف نکند تا مدتی خوب است چون بدن در این مدت از ذخایرش استفاده میکند اما فرد بعد از مدتی به شخصی پرخاشگر و عصبی تبدیل خواهد شد.
اکبری گفت: مصرف گوشت گوسفند به میزان کافی برای بدن لازم است زیرا روغن های حیوانی بنزین سلولهای قلبی هستند.
از جمله نکات دیگری که در این همایش بدان پرداخته شد عبارتند از:
- علت بالارفتن چربی، خوردن چربی نیست. همانطور که علت دیابت، خوردن قند زیاد نیست. اختلال متابولیسم سوخت و ساز باعث این بیماریها میشود و نه خوردن آن مواد.
- آبغوره و آبلیمو چون طبع سرد دارند باعث کاهش قوه سلول ها میشوند، درنتیجه استفاده زیاد از این مواد باعث پایین آمدن سن مرگ و میر در جامعه خواهد شد.
سبزیهای پر از نیتریت که به دلیل نبود کنترل کیفیت و مصرف بیرویه کودهای شیمیایی تولید می شوند سرطانزا هستند.
کلر سرطانزاست پس بهتر است آب مصرفی فرد٬ آب جوشانده باشد. (هنگام جوشاندن آب کلر دار در کتری باید برداشته شود تا کلر آن بپرد و بهترین روش سرد کردن آب ریختن آن درون کوزه است).
سرکه طبیعی انگور از جمله داروهای مهم در طب سنتی است. آب قهوه ای رنگ موجود در سیر ترشی در صورتی که با سرکه طبیعی تهیه شده باشد به میزان یک قاشق چایخوری می تواند داروی موثری برای مبارزه با سرطان باشد.
نان سبوس دار با سیاهدانه یک داروی بی همتا محسوب می شود.
خوردن ماهی با آبلیمو به دلیل سرد بودن طبع هر دو کار درستی نیست.
مصرف مواد غذایی با طبع گرم مثل زنجبیل و دارچین میتواند بهترین دارو برای درمان بیماری دیابت باشد. (زیادهروی در مصرف این مواد نیز مضر است و باید با مشورت پزشک طب سنتی استفاده شود).
رعایت مثلث سلامت و تغذیه و جایگزین کردن روغن حیوانی یا روغن دنبه به جای روغن های صنعتی.
ورزش کردن در کنار مصرف دمنوشهایی مانند گل گاوزبان یا آب جوش به جای مصرف چای صنعتی میتواند به سلامت بدن کمک کند.
انتهای پیام/