دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 شهريور 1398 - 12:29
دختران انقلابی دانشگاه تهران:

عدم معرفی کامل نگاه اسلامی به زنان/ رویکرد دولت به زنان از جنس نگاه غربی است

جمعی از دختران انقلابی دانشگاه تهران با صدور بیانیه‌ای درباره مسائل مطرح شده روزهای اخیر در حوزه زنان واکنش نشان داده و از عدم معرفی کامل نگاه اسلامی به زنان، به‌عنوان مهمترین خلأ یاد کردند.
کد خبر : 415372
13980422000271_Test_PhotoN.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جمعی از دختران انقلابی دانشگاه تهران با صدور بیانیه‌ای درباره مسائل مطرح شده روزهای اخیر در حوزه زنان واکنش نشان دادند.


در این بیانیه آمده است: از زمانی که هجوم و نفوذ فرهنگ غربی به ملت‌های مسلمان آغاز شد، یکی از اصلی ترین مجاهدت های زنان مسلمان در عرصه فکری و فرهنگی جامعه، مبارزه با دیدگاه غربی و تبیین عملی و نظری فرهنگ اصیل اسلامی بوده است. متاسفانه این روزها در کشور ما، علاوه بر رواج دیدگاه غربی که مستلزم نگاه ابزاری به زن و خدشه دار شدن کرامت و شرافت مقام زن است، با اجحاف های سیاسی در مسائل مربوط به زنان مواجه هستیم.


در ادامه این بیانیه با ذکر اینکه این روزها رویکردها به مسائل زنان با چند ظلم جدی همراه است، برخی از مهمترین موضوعات را مطرح کردند؛  در همین راستا در این بیانیه عنوان شده است: اول آنکه روح حاکم بر رویکرد دولتی در خصوص زنان از قبیل اظهار نظرها و تصمیم گیری‌ها، از جنس نگاه غربی و ترویج شعار تشابه حقوق زن و مرد است که به حکم عقل باید از آن دوری گزید.


دختران انقلابی دانشگاه تهران در بیانیه خود بیان کردند: از مهمترین خلاءها، عدم معرفی کامل نگاه اسلامی به زنان و حقوق ایشان در اسلام از طریق آموزش و پرورش و آموزش عالی است، همچنین در طی این سال ها، فعالیت پیوسته و مناسبی در خصوص الگوسازی چهره‌های اصلی و اصیل فرهنگ اسلامی یعنی حضرت زهرا(س)، حضرت زینب(س) و زنان عاشورایی، حضرت معصومه(س)، زنان قرآنی، شهدای زن صدر اسلام و شهدای زن دفاع مقدس و سبک زندگی این بزرگواران از طریق آموزش و پرورش، صداوسیما و ارگان‌های اجرایی دیگر صورت نگرفته است.


در بخش دیگری از این بیانیه مطرح شده است: بی‌توجهی مفرط به مقام والای مادری، فرهنگ‌سازی در این خصوص و عدم ایجاد زمینه‌های مناسب و تسهیلات متناسب با مادران در موقعیت‌های مختلف علمی و اجتماعی، همچنین نپرداختن به «حفظ کرامت زن» در جامعه و خانواده به عنوان محور اصلی تصمیم‌گیری‌های اجرایی در این حوزه قابل توجه است.


در ادامه این بیانیه آمده است: آنکه متاسفانه از عملکرد برخی مسئولین چنین برداشت می شود که پرداختن به مسائل زنان به جای اینکه به عنوان یک دغدغه اصیل و به نیت خدمت رسانی به نیمی از جمعیت کشور باشد، به دستاویزی برای تبلیغ و نمایش سیاسی و کسب رای بیشتر بدل شده است. و این یعنی سوء استفاده ای شنیع از مسئله حقوق زنان، که موجب تحقیر و خیانت به بانوان کشور است.


دانشجویان دانشگاه تهران در بیان مسائل حوزه زنان تأکید کردند: در حوزه زن و خانواده، به جای آنکه مشکلات اصلی شناسایی و برطرف گردد، به مسائل حاشیه ای و جزئی پرداخته می شود که حاصلی جز نمایش رسانه ای و منحرف شدن اذهان عمومی از معصلات اصلی ندارد. مسائلی از قبیل ورود زنان به ورزشگاه ها و حتی همراهی با پروژه کشته سازی در این خصوص. غافل از آنکه اگر هم قرار است به چنین مسئله حاشیه ای پرداخته شود، باید پیش از هر چیز دانست که فرهنگ فعلی ورزشگاه ها و زیرساختهای آن، اساسا متناسب با کرامت زن مسلمان نیست.


در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ما بر این باوریم که بازگشت به تعلیمات حقیقی اسلام، تنها راه برای احیای حقوق زنان است. مسئولین باید توجه کنند که جایگاه بانوان در خانواده و جامعه باید به نحوی باشد که حافظ شخصیت، کرامت و حیثیت زنانگی آنهاست زیرا همانطور که حضرت امام (ره) فرمودند: «زن مربی انسان ها است». بنابراین، سرنوشت بانوان است که سرنوشت خانواده و در نهایت تمامی یک جامعه را رقم می زند و دستاویز قرار گرفتن امور مربوط به ایشان در جهت اهداف سیاسی و حزبی، از بزرگ ترین خیانت ها به ملت است.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب