نشست سراسری دفاتر تسهیلگری در مناطق حاشیهنشین/ یکچهارم مناطق تحت پوشش دفاتر تسهیلگری
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از وزارت کشور، رستم وندی در ابتدای این نشست با اشاره به اینکه تأسیس و راهاندازی دفاتر تسهیلگری بر اساس برنامه ششم توسعه انجام شده است، گفت: تشکیل و راهاندازی این دفاتر مستند به حکم قانون است و وزارت کشور بر همین مبنا راهاندازی دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی را تا امروز در ۲۲ استان دنبال کرده است.
وی افزود: در مجموع تا کنون ۱۳۵ دفتر تسهیلگری در ۲۲ استان و ۳۶ شهر و جمعاً در ۲۱۸ محله تشکیلشده است که با توجه به اینکه جمعاً ۱۱۰۰ محله حاشیهنشین داریم، تقریباً یکچهارم این محلات را فعلاً با این اقدام پوشش دادهایم.
رستم وندی اضافه کرد: در مجموع این ۲۱۸ محله جمعیتی بالغبر ۳ میلیون نفر در مساحت ۳۱۷ هزار هکتار، در این پروژه تحت پوشش قرار گرفتهاند.
وی تصریح کرد: در این ۲۲ استان فعلاً عمدتاً در مرکز استان دفاتر تسهیلگری تأسیس شده است بهجز چند استان، از جمله خوزستان، سیستان و بلوچستان و کرمانشاه که لازم بود در شهرهای بیشتری به غیر از مرکز استان دفتر تسهیلگری داشته باشیم.
رئیس سازمان امور اجتماعی عنوان کرد: در دفاتر تسهیلگری کنونی ۸۱۰ نفر با تخصصهای مختلف حضور دارند و بیش از ۶۰ درصد مدیریت این دفاتر با بانوان است. از این مجموعه حدود ۶۳ نفر مدرک دکتری دارند و ۴۵۶ نفر مدرک کارشناسی ارشد دارند.
در ادامه این نشست در زمینههای مختلفی چون امنیت آفرینی، مبارزه با مواد مخدر، اشتغالزایی و کمک به کودکان بازمانده از تحصیل، نمایندگان دفاتر تسهیلگری موفق در این زمینهها به بیان تجربیات و انتظارات خود پرداختند.
گفتنی است؛ در این نشست نمایندگان دستگاهها و سازمانهای حاضر ضمن اعلام آمادگی برای همکاری بیشتر، انتظارات و مواردی که امکان همکاری با دفاتر تسهیلگری دارند را اعلام کردند.
در پایان این نشست، همچنین از چندان از مدیران کل دفاتر اجتماعی استانداریها تقدیر شد.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/