هنر در جامعه اسلامی باید متعهد باشد/آیا اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمانت اجرایی دارند؟
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هنر در جامعه اسلامی باید در راستای نشاط مردم، در چارچوپ قوانین اسلام و در جهت بصیرتافزایی مردم باشد. وقتی که یک هنر وسیلهای برای فسق و فجور خارج از چارچوپهای اسلام باشد، آسیبزا است. هنر باید در جامعه اسلامی متعهد باشد و هنرمند متعهد به ترویج اخلاق در کشور کمک کند.
موضوع حواشی رقص یک زن در کنسرت سالار عقیلی با اهداف جامعه اسلامی تناقض دارد و نهادهایی که مسئول مجوز دادن به این هنرها و کنسرتها هستند، باید بر نحوه برگزاری محتواهایی که خوانده و استفاده میشود نظارت داشته باشند.
این حواشی به تفریح مردم کمکی نمیکند و صرفاً ذائقه مردم و تفریحهای آنان را تغییر میدهد و به جامعه آسیب میرساند. چیزی که هنرهای نمایشی را برای ما ارزشمند میکند مفاهیم اخلاقی و مضامین محتوایی است که به واسطه آن به مخاطب انتقال میدهیم.
حال باید مسئولان نظارت بر کنسرتها بگویند چقدر اجرای این زن به انتقال مضامین مورد نظر ما کمک کرده است و اصلا حضور یک زن در چنین قالبی چه قدر متناسب با شأنیتی است که جامعه اسلامی برای زنان قائل شده است.
آیا اسناد بالادستی که توسط اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص هنر تصویب شده است، در این زمینهها ضمانت اجرایی دارد که هم حدود و چارچوب هنر و هنرمندان را مشخص کرده و هم به ترویج استفاده صحیح از قالبهای هنری کمک کند؟
*معصومه ترابیکی-دبیر فرهنگی انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری آنا» نیست و این خبرگزاری صرفاً منعکس کننده نظرات فعالین دانشجویی است.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/