دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 شهريور 1398 - 11:18
یک کارشناس حوزه زنان:

دولت زمینه حضور بیشتر بانوان در مراکز اجرایی را فراهم کند/ حضور 10 درصدی زنان در پارلمان قابل قبول نیست

یک کارشناس حوزه زنان گفت: دولت باید با برنامه‌ریزی مناسب زمینه حضور بیشتر بانوان در مراکز اجرایی را فراهم کند.
کد خبر : 412961
635924233599579382.jpg

 به گزارش خبرنگار حوزه زنان، جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نخستین دوره آموزشی شاخص‌های ملی عدالت جنسیتی در معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار شد. 


در این دوره مریم فلاحتی عضو هیئت علمی پژوهشکده وزارت علوم و تحقیقات به چگونگی شاخص‌های عدالت جنسیتی پرداخت و گفت: رویکردهای نظری با محورهای فرهنگی، یادگیری اجتماعی روانکاوی و توجه به آسیب‌ها با رویکرد اسلامی از جمله نظریه‌های اصلی این دوره به‌شمار می‌رود.


به گفته فلاحتی مفاهیم، عدالت جنسیتی، برخورد نامطلوب با افراد بر مبنای جنسیت، نهادهایی که موظفند پیشرفت زنان را در محدوده دولت و توسط دولت محقق سازند، تحلیل جنسیتی و ... از جمله مواردی است که برابری جنسیتی را مشخص می‌کنند.


وی با اشاره به شکاف جنسیتی در کشور گفت: به‌عنوان مثال زنان هنوز نتوانستند بیش‌ از 10 درصد در پارلمان حضور داشته باشند و آن را تجربه کنند.


عضو هیئت علمی پژوهشکده وزارت علوم و تحقیقات عنوان کرد: مادران نقش مهمی در ساختن کلیشه‌ها دارند و ما معتقدیم که جنس‌پرستی یکی از مشکلات اصلی در جامعه محسوب می‌شود.


فلاحتی گفت: یکی از اقدامات مفید و قابل تحسین، ایجاد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق مختلف کشور است و این موضوع باعث شد تا افرادی که به‌دلیل دوری مسافت نمی‌توانستند درس بخوانند، به تحصیل بپردازند.


وی گفت: نهادهای اجرایی باید تبعیض بین مردان و زنان را کنار بگذارند تا عدالت اجتماعی نیز برقرار شود.


انتهای پیام/4046/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب