دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 شهريور 1398 - 19:56
آیت‌الله علم‌الهدی در اجلاس مسئولان کانون‌های بسیج اساتید:

توجه به معنویات و اخلاق از اصولی است که باید در گام دوم انقلاب انجام شود

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: از میان خصوصیت هایی که مقام معظم رهبری به‌عنوان ایجاد تمدن نوین اسلامی در بیانیه گام دوم ارائه فرموده‌اند، معنویت و اخلاق نکته اصلی است.
کد خبر : 412930

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، امروز در دومین اجلاس سراسری مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه برگزار شد، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب نقطه نهایی و هدف، به‌‌طور صریح در بیان مقام معظم رهبری مشخص شده است. نقطه نهایی و هدف این بیانیه، زمینه‌سازی برای ظهور است. اگر جریان معنویت و اخلاق در رأس مجموع حرکاتی که در جامعه اسلامی ما انجام می‌شود، نباشد، توان این زمینه‌سازی را نداریم.


وی در ادامه تصریح کرد: مسئله معنویت، عبودیت ذات حق و اخلاق بندگی در درگاه خدا به‌‌عنوان ابزار اصلی و علت قطعی در مقام رسیدن به این نقطه هدف است. چنان‌چه اگر همه امکانات مادی و اجتماعی آماده باشد، اما این وسیله آماده نباشد، تحقق این هدف میسر نمی‌شود.


آیت‌الله علم‌الهدی با طرح این پرسش که چرا ظهور باید به تأخیر بیفتد، گفت: این یک نکته در مبنای اعتقادی ما بوده که قابل تأمل است. مشیت خداوند در خلقت بشر این بود که موجودی خلق کند تا کمال او در اراده خودش باشد و کمال قهری نداشته باشد، با اراده خود کمال یابد و کمال را با دست خود بسازد. به ‌همین دلیل خداوند بشر را جانشین خود در زمین یا «خلیفه الله» خواند و قدرت سازندگی و خلقت به او بخشید.


نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: انسان‌ها در هیچ زمانی در پذیرش انبیاء و خداوند مجبور نبودند و با اراده خود آن را می‌پذیرفتند یا رد می‌کردند. عذاب‌هایی که خداوند در گذشته نازل کرده، به‌ دلیل این نبود که بشر دین خدا را انکار کرد، بلکه عذاب بر کسانی نازل ‌شد که در فساد غرق شدند و این فساد چنان بود که در زندگی بشر نهادینه می‌شد و ادامه آن قابل اصلاح نبود، مانند قوم‌های ثمود، عاد، فراعنه و لوط.


وی با بیان این‌که بنای بشر بر کمال ارادی است و به‌ همین دلیل بنا شد حضرت مهدی(عج) تا زمانی غایب بماند که انسان، اصلاح را با اراده خود پذیرا باشد، گفت: روزی که حضرت مهدی (عج) ظهور کند، روزی مشخص است، اما خصوصیتی ندارد و خصوصیت آن آمادگی انسان‌ها برای پذیرش ظهور است.


نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به‌ این‌که مقام معظم رهبری ابزار رسیدن به‌گام دوم انقلاب را رسیدن به ‌تمدن نوین اسلامی دانسته‌اند، اظهار کرد: در مسیر تمدن نوین اسلامی، معیشت و زندگی مردم و همین‌طور مسئله فرهنگ و اخلاق باید فراهم شود.


آیت‌الله علم‌الهدی افزود: دانشگاه لیون فرانسه در اواخر قرن 20 همایشی درباره تحلیل سیادت غرب در قرن بیست‌و‌یکم برگزار کرد. در این همایش، اسحاق رابین، نخست وزیر معدوم رژیم صهیونیستی گفت «قرن 21 قرن زور نیست که بشود سیادت غرب را حفظ کرد و قرن زر هم نیست که زمامداران اقتصادی بتوانند بر دنیا حاکم شوند بلکه قرن فرهنگ و هنر است که در این رقابت اسلام برنده است، چراکه آموزه‌های اخلاقی در این دین، منطبق بر فطرت انسان است.»


وی ادامه داد: این افراد معتقدند در عرصه رقابت فرهنگی، با توجه به‌ این‌که فرهنگ اسلامی با جریان فطرت مشترک بین همه اقوام تناسب دارد، اسلام برنده است و این سبب می‌شود سیادت غرب از بین برود، بنابراین برای این‌که آقایی غرب هم‌چنان بماند، باید نظام اسلامی از بین برود. برمبنای این نظریه، ساموئل هانتینگتون، سیاست‌شناس آمریکایی و استاد علوم سیاسی دانشگاهِ هاروارد، نظریه «جنگ تمدن‌ها» را به کاخ سفید ارائه کرد.


امام جمعه مشهد در پایان تأکید کرد: در گام دوم انقلاب اصل کاری که باید انجام دهیم، توجه به معنویات و اخلاق است و این کار اساس انقلاب است که برای آن خون‌های بسیاری ریخته شده است، بنابراین هدف باید این باشد که معنویت و اخلاق حرف اول و کلام اصلی در بین تمام خصوصیت‌های دیگری است که مقام معظم رهبری به‌عنوان ایجاد تمدن نوین اسلامی در بیانیه ارائه فرموده‌اند.


انتهای پیام/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب