پیشبینی آلزایمر از طریق تست ردیابی چشم
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مدیکال نیوز تودی، یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد تست ردیابی چشم در افرادی که اختلال خفیف شناختی دارند خطر ابتلا به آلزایمر را تا حد زیادی پیشبینی میکند.
بیماری آلزایمر معمولاً با یک اختلال خفیف شناختی شروع میشود. کاهش خفیف در عملکرد حافظه و استدلال که مشکل جدی در فعالیتهای روزانه ایجاد نمیکند در طبقهبندی اختلال خفیف شناختی قرار میگیرد. البته فرد متوجه این کاهش عملکردها در خود میشود.
حال دانشمندان انگلیسی موفق شدند تا استفاده از تکنولوژی ردیابی چشم، خطر ابتلا به آلزایمر را در افراد مبتلا به اختلالات خفیف شناختی را پیشبینی کنند.
براساس نتایج تحقیقات پیشین، 46 درصد از افراد دارای اختلالات خفیف شناختی طی سه سال به زوال عقل مبتلا میشوند. این در حالی است که تنها سه درصد از افراد دارای اختلال خفیف شناختی طی سه سال مبتلا به آلزایمر میشوند.
گفتنی است که اختلال خفیف شناختی همواره به زوال عقل ختم نمیشود. در برخی موارد اختلال خفیف شناختی ثابت میماند و شرایط بیمار بدتر نمیشود. در مواردی نیز دیده شده که علائم کاملاً ناپدید میشوند و عملکرد شناختی فرد به حالت نرمال و سالم بازمیگردد.
دانشمندان اختلالات خفیف شناختی را به دو گروه فراموشی و غیرفراموشی تقسیم میکنند. گروه اول اختلال خفیف شناختی است که غالباً روی حافظه تأثیر میگذارد و باعث فراموشی میشود. گروه دوم شامل اختلالاتی است که روی مهارتهای شناختی فرد تأثیر میگذارد. دستگاهی که دانشمندان انگلیسی ساختهاند میتواند تفاوت میان این دو اختلال را در فرد شناسایی کند.
انتهای پیام/4107/4021/
انتهای پیام/