دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس مرکز نوآوری مانا:

مرکز نوآوری مانا ظرفیت پشتیبانی از ۲۰ تیم با محوریت زنان را دارد

رئیس مرکز نوآوری مانا گفت: این مرکز نوآوری ظرفیت پشتیبانی از ۲۰ تیم با محوریت توسعه فعالیت زنان در حوزه فناوری را دارد.
کد خبر : 412520
download.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حکیمه فری‌زاده در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری بانوان دانشگاه علم و صنعت مانا که صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، گفت: این مرکز نتیجه تلاش سه ساله گروه ماناست که براساس تجربه ها بستری طراحی و بومی سازی شد. 


رئیس مرکز نواوری مانا مطرح کرد: در حال حاضر پنج تیم در مرحله شتاب دهی با ۴۵۰ میلیون سرمایه و ۶ تیم در مرحله پیش شتاب دهی با ۵۰ میلیون سرمایه و تسهیلات مشغول به فعالیت هستند.


وی افزود: مرکز نوآوری مانا ظرفیت پشتیبانی از ۲۰ تیم یا محوریت زنان را دارد. تفاوت مرکز نوآوری مانا با دیگر مراکز، تفاوت زیرساختی آن است. این مرکز با ایجاد فضایی مناسب سعی دارد محیطی ایمن و آرام برای بانوان نوآور و فناور ایجاد کند.


فری زاده خاطرنشان کرد: مرکز نوآوری مانا خدمات شادمانا را ارائه می‌دهد که شامل فضایی مناسب برای نگهداری از نوزادان و کودکان است تا مادر بتواند با خیالی آسوده و راحت به کارش برسد. این مرکز تلاش می‌کند تا خدماتی به بانوان ارائه دهد تا هیچ مادر و زنی از محیط فناوری و نوآوری دور نماند.


در ادامه  مراسم جبار ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری بانوان دانشگاه علم و صنعت مانا که صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، گفت: طبق برنامه راهبردی دانشگاه علم و صنعت برای تکمیل اکوسیستم فناوری و نواوری و تجاری سازی اقدام به تاسیس مرکز نوآوری و فناوری در این دانشگاه کرده است.
وی افزود: یکی از ماموریت‌های دانشگاه نسل سوم و چهارم ایجاد مراکز رشد و موسسات نوآوری و فناوری در محیط دانشگاه است. در حال حاضر ۵۰ شرکت در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت فعالیت می‌کند. 


رئیس دانشگاه علم و صنعت افزود: محدودیت فیزیکی یکی از موانع رشد موسسات نوآوری و فناوری در دانشگاه علم و صنعت است. قرار است تا پایان سال دو مرکز نوآوری دیگر نیز در این دانشگاه تاسیس شود.


ذاکری افزود: دی ماه سال گذشته نخستین مرکز نوآوری این دانشگاه تاسیس شد و مرکز نوآوری بانوان دومین مرکز دانشگاه علم و صنعت به شمار می‌رود. امیدواریم این مراکز شتاب بیشتری به توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور بدهد.


انتهای پیام/۴۰۲۱/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب