مهمترین بعد سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش تعلیم و تربیت است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت آموزش و پرورش، سیدجواد حسینی در نشستی با فرهنگیان شهرستان سبزوار اظهار کرد: میز تحقق سند تحول بنیادین از ابتدای مهرماه در ۷۶۰ منطقه آموزش و پرورش کشور تشکیل میشود.
وی ادامه داد: سند تحول بنیادین در شورای معاونان استانها بومی شده و به مناطق ۷۶۰ گانه آموزش و پرورش رسیده است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه میز تحققپذیری سند تحول بنیادین با حضور همه صاحب نظران آموزش و پرورش شامل نمایندگان مدیران، معلمان، انجمن اولیاء و مربیان، دانش آموزان و بخش خصوصی دایر میشود، اظهار کرد: ۶۷۰ برنامه از سند تحول بنیادین استخراج شده که در طول برنامه ششم و هفتم توسعه در نظام تعلیم و تربیت اجرایی میشود و در این میان مهمترین بعد آن، تعلیم و تربیت است تا دانش آموزان را در تمام عرصهها به رشد و شکوفایی برسند.
حسینی تصریح کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند فرادستی است که برای رفع عوارض و چالشهای گوناگونی است که بهدنبال رفع سه مشکل معلولنگری، موقتی اندیشی و عملکرد سلیقهای است.
وی افزود: عملیاتی شدن و تحقق سند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت نیاز به تقسیم کار ملی دارد که همکاری دولت، نهادهای اجرایی، آموزش و پرورش، رسانهها و خانوادهها را میطلبد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: برای استانداردسازی کیفیت نظام آموزش و پرورش علاوه بر نگاه بودجهای، قوانین خاص نیز تدوین میشود.
حسینی با اشاره به این موضوع که سهم اعتبارات آموزش و پرورش از ۹ درصد بودجه در سال ۹۲ اکنون به بیش از ۱۳ درصد ارتقاء یافته است، گفت: بیش از ۹۸ درصد این اعتبار برای هزینههای جاری و حقوق کارکنان است و سهم ناچیزی نیز برای کیفیت بخشی هزینه میشود.
وی ادامه داد: تمرکز و بوروکراسی پیچیده و چند لایه یکی از آفتهای نظام آموزش و پرورش است که مانع خلاقیت و نوآوری شده است در حالیکه برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت نیاز به مدیریت تک لایه دارد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان عنوان کرد: اول مهرماه 98 احکام رتبهبندی معلمان با رقم ۲۰ هزار میلیارد ریال به دست معلمان میرسد و قسط اول پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۹۷ نیز طی هفته آینده پرداخت خواهد شد.
انتهای پیام/4105/
انتهای پیام/