دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مرداد 1398 - 12:00
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه:

حجم بالای ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها ابرچالش قوه قضائیه است

معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: حجم بالای ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها ابرچالش قوه قضائیه است.
کد خبر : 408892

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدباقر الفت صبح امروز در ادامه سلسله نشست‌های حقوقی در گام دوم انقلاب که به همت سازمان بسیج حقوقدانان برگزار شد با بیان اینکه قوه قضائیه در دوره تحول توجه به نیازهای مردم را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده است اظهار کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، 45 آسیب شناسایی شد و از این تعداد نیز 12 چالش که نسبت به سایر آسیب‌ها اهمیت داشته مورد توجه ما قرار گرفته و 6 آسیب را نیز از این 12 آسیب به‌طور ویژه مورد بررسی قرار دادیم و درحال حاضر حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی ابرچالش قوه قضائیه است که در تلاش هستیم تا اقدامی مفید در جهت کاهش پرونده‌ها در دوره تحول انجام دهیم.


وی ادامه داد: هم‌اکنون 12 هزار موسسه دولتی داریم که درخصوص مشکلات مالی این شرکت‌ها پرونده تشکیل شده است و این موارد را امور مالیاتی باید پیگیری کند چراکه بسیاری از پرونده‌ها با این موضوع در دادگستری تشکیل شده است.


معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه درباره گام دوم انقلاب گفت: گام دوم انقلاب وظایف همه نهادها را به‌طور صریح مشخص کرده است و همه باید هر اقدامی که در جامعه انجام می‌دهیم براساس قانون و چارچوب حقوقی صورت بگیرد. توجه به مسائل اقتصادی موضوعی است که در گام دوم انقلاب نیز به آن اشاره شده است اما اگر ما بخواهیم مسائل صنعتی را براساس گام دوم انقلاب جلو ببریم اشتباه می‌کنیم چراکه ساختن برج روی بنای فرسوده کار درستی نیست. کشور ما ضعف‌هایی دارد که باید برطرف شود.


الفت تصریح کرد: زمینه‌های شکوفایی اقتصاد در کشور فراهم است و ما باید بین شکوفایی اقتصادی و حقوقدانان ارتباط تنگاتنگی ایجاد کنیم. امروزه اگر چرخ اقتصاد به گردش درنمی‌آید دلیل آن این است که نمی‌توانیم برای روابط، ضوابط تعیین کنیم.


وی گفت: در حوزه خصوصی‌سازی به‌دنبال تقویت اقتصادی کشور بودیم اما به‌دلیل اینکه حقوقدانان به‌طور دقیق به این موضوع ورود نکردند، این پروژه ضعیف جلو رفت. قرار بود تا با افزایش سرمایه شرکت‌هایی که خصوصی‌سازی شدند دارایی‌ها افزایش پیدا کند اما با بررسی که صورت گرفت مشخص شد سرمایه افزایش داشته اما دارایی بالا نرفته است. ما باید اقدامات اقتصادی را براساس ضوابط حقوقی جلو ببریم تا به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم.


معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: همه باید اقدامات خود را در راستای اقتصاد مقاومتی پیش ببرند. در قوه قضائیه برنامه‌های ویژه‌ای برای حمایت از سرمایه‌گذاران صورت گرفته است و ما در این راه از دانشگاهیان و حقوقدانان نیز کمک می‌گیریم.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب