حضور غریبانه داوطلبان مناطق سیلزده در آخرین آزمون سراسری
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ بر اثر بارانهای شدید در استانهای شمالی نظیر گلستان و مازندران و خراسان شمالی، سیل جاری شد. این سیل خسارتهای مالی و جانی زیادی به ساکنان این استانها تحمیل کرد. در ادامه تعدادی دیگر از استانهای کشور درگیر شدند بهطوریکه در روزهای ابتدایی فروردین و اردیبهشت 98 حدود نیمی از کشور با سیل دردناک درگیر بودند. بعد از گذشت مدتی و آرامشدن فضای متشنج سیل، تبعات آن جلب توجه کرد و موضوعات مختلفی نظیر تعویق در برگزاری آزمونهای سراسری مطرح شد چراکه بسیاری از داوطلبان آزمونها نمیتوانستند به فضای درسی برگردند، جزوههای درسیشان را از دست داده بودند، برخی از لحاظ روحی و جسمی با مشکلاتی مواجه شده بودند، به همین دلیل بسیاری از داوطلبان درخواست تغییر زمان برگزاری آزمونها را داشتند.
در اقدامی سازمان سنجش آموزش کشور زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد را از 5 و 6 اردیبهشتماه به 23 و 24 خردادماه موکول کرد. با وجود اصرار برخی از داوطلبان در زمان برگزاری کنکور سراسری، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که به دلیل فرآیند اجرایی زمانبر امکان تغییر در زمان برگزاری این آزمون وجود ندارد. همچنین سازمان سنجش در اطلاعیهای اعلام کرد که سهمیه مازاد 5 درصدی برای داوطلبان در نظر گرفته شده است. البته براساس اعلام سازمان سنجش تنها دو استان گلستان و لرستان بهعنوان مناطق سیلزده در نظر گرفته شدهاند و داوطلبان این مناطق میتوانند از سهمیههای در نظر گرفته شده استفاده کنند.
وزارت بهداشت هم در اقدامی مشابه وزارت علوم زمان برگزاری آزمونهای کارشناسی ارشد گروه پزشکی، دکتری تخصصی گروه علوم پایه پزشکی و پذیرش دستیار دورههای تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) را به تعویق انداخت. بر این اساس زمان برگزاری آزمون پذیرش دستیار دورههای تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) از روز پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۹۸ به ۲۳ خرداد ۹۸، آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشتههای علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از روزهای ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ به روزهای ۳۰ و ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ و آزمون کارشناسیارشد رشتههای گروه پزشکی سال ۱۳۹۸ از روزهای ۳۰ و ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ به روزهای ۲۷ و ۲۸ تیر ۱۳۹۸ موکول شد.
با اینکه بیش از 6 آزمون بعد از وقوع سیل برگزار و روز جمعه 11 مردادماه آخرین آزمون سراسری در 163 شهرستان و 271 حوزه امتحانی برپا شد اما هیچیک از مسئولان آموزشی کشور در مناطق سیلزده حضور پیدا نکردند و داوطلبان این مناطق بدون دلگرمی و دلداری از سوی مسئولان بهتنهایی در جلسات آزمونها حضور یافتند و با امید به آیندهای بهتر پاسخ سؤالات را در پاسخنامهها درج کردند. این در حالیاست که همواره در پی بلایای طبیعی مردم توقع دارند که مسئولان در کنارشان باشند و احساس کنند که تنها نیستند.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/