دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه یاسوج مطرح کرد:

آزمایشگاه‌های مجهز دانشگاه یاسوج در مسیر حل مسائل زیست‌محیطی

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: آزمایشگاه مجهز این دانشگاه می‌تواند در راستای اهداف مشترک به‌کار گرفته شده و کمک شایانی به مسائل زیست‌محیطی استان کند.
کد خبر : 406141
IMG_6204_14922.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دانشگاه یاسوج، احمد عریان صبح امروز در جلسه مشترک با مسئولان اداره‌کل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد که به‌منظور بحث و تبادل‌نظر پیرامون راهکارهای همکاری در دانشگاه یاسوج برگزار شد، با یادآوری دغدغه‌های زیست محیطی از نبودن برنامه‌های جامع استانی انتقاد کرد.


وی اضافه کرد: دانشگاه و محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد می‌توانند با هم‌افزایی، به‌کارگیری امکانات مشترک و تجمیع اعتبارات قطره‌ای کارهای خوب و ارزشمندی در حوزه محیط‌زیست انجام دهند.


رئیس دانشگاه یاسوج از وجود مشکلات فراوان در قبال ریزگرد‌ها، آلودگی آب‌های سطحی و زیرسطحی و عدم اصلاح گونه‌های جانوری، گیاهی و ... یاد کرد و افزود: نبودن برنامه، راهکار علمی و آکادمیک از مهم‌ترین دلایل این ناکامی است.


عریان بیان کرد: اگر دانشگاه وارد عملیات میدانی شود و محفوظات علمی خود را در کنار اداره‌کل محیط زیست، اجرایی و عملیاتی کند، می‌‌توان به آینده امیدوار بود.


وی با برشمردن ظرفیت و توانمندی‌های دانشگاه یاسوج از وجود آزمایشگاه‌های مجهز دانشگاه نام برد و توضیح داد: این امکانات که در کشور و منطقه بی‌نظیر هستند، می‌توانند در راستای اهداف مشترک به‌کار گرفته شده و کمک شایانی به مسائل زیست محیطی استان کنند.


رئیس دانشگاه یاسوج از هیئت علمی جوان دانشگاه و اراده قوی محیط زیست به عنوان اهرم‌های توانمند یاد کرد و  متذکر شد: امیدوارم در آینده از جلسه، گفتارهای شفاهی و دستور کاری به فاز عملیاتی برسیم تا آثار آن را در جغرافیای استان کهگیلویه و بویراحمد که قطب زیست محیطی کشور است مشاهده کنیم.


عریان از کارگروه‌های تخصصی خواست تا هرچه سریع‌تر در قالب تفاهم‌نامه همکاری اهداف و چشم‌اندازهای خود را سامان داده و وارد عملیات اجرایی شوند.


وی از مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد و همکاران‌شان به دلیل جدیت، پیگیری و دلسوزی که دارند قدردانی کرد.


مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با قدردانی از رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج از جزیره‌ای عمل‌کردن دستگاه‌های متعدد این استان در حوزه محیط زیست انتقاد کرد و از رئیس دانشگاه برای تجمیع این فعالیت‌های جزیره‌ای کمک خواست.



محسن جعفری‌نژاد بسطامی، بی‌توجهی به مسائل زیست محیطی را فرصت‌سوزی دانست و تبیین کرد: مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد باید متوجه این امر باشند و ما باید در این باره فرهنگ‌سازی لازم را انجام بدهیم.


وی از بی‌توجهی به اولویت طرح‌های پیشنهادی حوزه محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد در ادارات متولی به ویژه سازمان برنامه و بودجه انتقاد کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان به این برنامه‌ها شد.


مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد به نبود برنامه جامع در حوزه‌های متعدد زیست‌محیطی از جمله جانور‌شناسی و زیست گیاهی اشاره کرد و گفت: تا اوضاع اینگونه است کاری پیش نخواهد رفت.


در ادامه جلسه، جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه یاسوج که مسئولیت اجراشدن تفاهم‌نامه همکاری متقابل را به عهده دارند به تشریح فرایند اجرایی و عملیاتی شدن مفاد تفاهم در قالب کارگروه‌های تخصصی پرداختند و طرح‌های خود را ارائه دادند.


اعضای جلسه با تأکید و تأیید طرح‌های پیشنهادی عزم خود را برای عملیاتی کردن این طرح‌ها اظهار و برای پیشبرد اهداف مشترک بر تلاش مضاعف کارگروه‌ها تأکید کردند.


انتهای پیام/4078/4117/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب