وزارت بهداشت اسامی شرکتهای متخلف دارویی را اعلام کند
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص صحبتهای وزیر کشور مبنی بر تخلف در وزارت بهداشت گفت: بر اساس آنچه مطرح میشود قرار بود تعدادی از شرکتهای دارویی تحت عنوان دریافتکنندگان ارز دولتی کالاهایی را دریافت کنند اما کالایی که قرار بوده با ارز دولتی دریافت کنند را اظهار نکردهاند.
وی افزود: این موضوع در حوزه دارو نیز وجود دارد و به همین دلیل فهرستی از بانک مرکزی اعلام شد که شرکتهای حقیقی و حقوقی از بانک مرکزی ارز دریافت کردهاند و بر اساس آن قرار بوده مواد اولیه دارو وارد کنند، اما این کار را نکردهاند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارت بهداشت بهعنوان ناظر بر این بخش باید این مسئله را پیگیری کرده و اگر تخلفی رخ داده متخلف را به مراکز قضائی معرفی کند. اما سؤال این است که آیا وزارت بهداشت این بررسی و پیگیری را انجام داده است؟ آیا اقدام عملی یا برخورد قضائی با آن گروه از افرادی که ارز گرفتهاند اما ماده اولیه دارو را وارد نکردهاند صورت داده است؟
قاضیزاده هاشمی خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی نقش ضابط قضائی را ندارند بلکه بهعنوان مقام گزارش دهنده به مقام قضائی هستند و طبیعتاً باید پرونده تشکیلشده و به مقام قضائی ارسال شود. اما این موضوع مطرح است که چند مورد از اینها توسط وزارت بهداشت ایجاد شد و در حال حاضر چند پرونده در دست بررسی است البته دستگاهها و سرویسهای امنیتی روی آنها کارکردهاند. سرویسهای امنیتی کارکرده و یکسری تخلفاتی را مثل همین سازمان غذا و دارو که چند نفر را گرفتهاند، سؤال این است که وزارت بهداشت چه کارکرده است؟
وی در خصوص نقش مجلس در این پرونده گفت: ممکن است که نمایندهای دسترسی به اطلاعات داشته باشد و موضع را بررسی کند اما کار مجلس نظارت بر حسن اجرای قانون است. این اطلاعات دست سازمانهای تخصصی است، یعنی سازمان معدن، صنعت و تجارت میتواند در حوزه خودش، وزارت کشاورزی در حوزه خودش، بهداشت و درمان در حوزه مربوط به خودش باید تحقیق و بررسی کنند زیرا مقام مجوز دهنده برای واردات هستند، آنها مجوز میدهند، بعد بانک مرکزی ارز را تخصیص میدهد.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/