تولید اسانس گل محمدی در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور
جعفر سعیدی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، درباره فعالیتهای پژوهشی و طرحهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور اظهار کرد: فعالیت دو طرح دانشبنیان «صنایع غذایی» و «خوردگی و ساییدگی غلتکهای مجتمع فولاد خراسان» این دانشگاه به دلایل شرایط اقتصادی هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
وی افزود: طرح دیگری که از طرحهای دانشبنیان درآمدزا بوده ساخت پنلها و سازههای کامپوزیتی است که با ساختار نامنظم در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور تصریح کرد: کشتبافت و تکثیر گیاهان از دیگر طرحهای دانشبنیان واحد نیشابور است که در دانشکده علوم پایه این واحد دانشگاهی انجام میشود. طراحی و ساخت کورهای با توزین دقیق و ساخت یکسری ADDهای خاص که در دانشکده فنی واحد نیشابور با هزینههای کم آماده خواهد شد از دیگر طرحهای دانشبنیان است.
سعیدی با بیان اینکه هشت واحد فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور فعالیت میکنند، گفت: 9 هسته فناور جدید در این دانشگاه پذیرش شدهاند که سه هسته از آنها ثبت اختراع هستند. دو دور استارتآپ نیز در این واحد دانشگاهی برگزار شده و امسال هم این دورههای استارتآپی با حضور هستههای فناور این دانشگاه برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور درباره فعالیتهای این دانشگاه در زمینه کسب درآمد غیرشهریهای اظهار کرد: در خدمات تخصصی و آموزشگاهی این واحد دانشگاهی مزرعه گل محمدی به مساحت سه هکتار وجود دارد که گروه شیمی برای استفاده بهینه بر روی آنها پژوهش انجام میدهد و برای جلوگیری از خامفروشی از آنها اسانس تولید میکند.
سعیدی درباره آیندهنگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور مطرح کرد: این واحد دانشگاهی با مراکز صنعتی ارتباطات خوبی دارد و اخیراً با دعوت از عوامل فولاد خیام که در زمینههای مختلفی مانند کشاورزی و دامی فعالیت دارند، جلساتی برگزار کردیم و با پالایشگاه گاز سرخس نیز قرار است قرارداد همکاری تنظیم شود.
وی خاطرنشان کرد: توسعه فعالیتهای اقتصادی بر پایه ظرفیتها، توسعه فعالیتهای دو مرکز تحقیقاتی موجود و گسترش ارتباط با صنایع برای افزایش درآمدهای غیرشهریهای از برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در سال جاری است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور درباره فعالیتهای کشاورزی این واحد دانشگاهی به آنا گفت: در زمینه پرورش دام فعالیتی نداریم؛ اما در زمینه کشاورزی زمینی به مساحت 10 هکتار در یکی از شهرکهای اطراف نیشابور داریم که آن را زیر کشت جو و گندم بردهایم.
سعیدی افزود: برای کشت زعفران و گیاهان دارویی قسمتی از زمینهای اطراف دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور را اجاره دادهایم. در دو هکتار از این زمینها نیز قرار است زعفران کشت کنیم که در مجموع حدود 16 تا 17 هکتار از زمینهای دانشگاه زیر کشت محصول هستند.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/