حاشیه نگاری از سخنرانی احمدینژاد/ برای دیدن او به میدان نارمک بروید
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، روزنامه اعتماد در ادامه نوشت: از دو روز پیش تبلیغات برای حضور او آغاز شده و بنرهایی در کوچه پس کوچهها و خیابانها نصب شده بود. بنرهایی که خبر از سخنرانی محمود احمدینژاد در روز عرفه و پس از نماز مغرب و عشا میداد. احمدینژاد به نماز و مغرب و عشا نرسید و با همراهی ثمره هاشمی، علی اکبر جوانفکر و غلامحسین الهام وارد مسجد شد، مردانی که حضور هر یک از آنها نمیتواند توجهها را از غیبت نزدیکترین یار احمدینژاد یعنی اسفندیار رحیم مشایی کم کند؛ غیبتی که حالا دارد طولانیتر هم میشود. امام جماعت مسجد برای خوشامد گویی به رییس دولت نهم و دهم پشت تربیون رفت و گفت: «درست است که ما میگوییم دکتر احمدینژاد اما شما برای ما همان حاج محمود جبههها هستی».
محمود احمدینژاد هنوز همان محمود احمدینژاد و ادبیاتش هم همان ادبیات است. بدون اینکه ملاحظهای از مکان و سمتش داشته باشد میتواند حرفهای نامتعارفی بزند، حرفهایی که گاه خنده مخاطبانش را به همراه داشته باشد. او در بخشی از صحبتهایش با بیان اینکه فطرت و ذات ملت ایران توانایی اداره و مدیریت جهانی را دارد، گفت: ملت ایران ملتی متمایز با سایر مردمها هستند و ذات آنها شایستگی مدیریت جهانی و تکیه دادن بر مناصب تاثیرگذار دنیا را دارد و همواره این شایستگی را به جهان نشان دادهاند و هر اتفاقی که در ایران میافتد موجی را در دنیا ایجاد میکند. وی افزود: انقلاب اسلامی بعد از بعثت پیامبر (ص) بزرگترین اتفاق تاریخ است و بعد از آن نیز جنگ تحمیلی و دفاع مظلومانه ملت همین ویژگی را دارد و وقتی مستکبران عالم دیدند مردم ایران با عدالتطلبی و خروج از زیر سایه شرق و غرب قیام کرده است، آن دیوانه قدرتطلب را برای حمله به ایران تحریک کردند.
وی حسن ختام سخنانش را به دعا اختصاص داد و خطاب به حاضران در مجلس گفت: من دعایی میکنم و شما بلند بگویید آمین و اینگونه دعا کرد «انشاءالله دوره مال مردمخوری به سر خواهد آمد و همه جشن سقوط ظلم و استقرار حکومت عدل مهدوی را برپا خواهیم کرد».
احمدینژاد و یارانش در جستوجوی نامههای مردمی
همزمان با سخنرانی احمدینژاد در مسجد محمدیه در بیرون از مسجد خبرهای دیگری بود. جالبترین بخش حاشیههای حضور احمدینژاد، اقدام نزدیکان او برای گرفتن نامههای مردمی برای محمود احمدینژاد بود. چند نفر که خود را کارمندان دفتر محمود احمدینژاد معرفی میکردند از مردم میخواستند تا مشکلات و خواسته خود را در نامهای بنویسند و به آنها بدهند تا به دست احمدینژاد برسانند تا به مشکلات آنها رسیدگی شود. جوانی قد بلند که کاپشنی مشکی رنگ شبیه همان کاپشن معروف احمدینژاد به تن داشت روی پله کوتاه جلوی مسجد ایستاده بود و با صدای بلند فریاد زد « هر کسی نامه برای دکتر دارد بیاورد ».
فرد دیگری هم توضیح میداد که چطور میتوان یک دیدار خصوصی با احمدینژاد رفت و میگفت: هر روز از ساعت ٧ تا ٨ صبح و ٥ تا ٦ بعد از ظهر ساعتی که دکتر از خانه خارج میشود و باز میگردد میتوانید در میدان ٧٢ نارمک به دیدن او بروید و مشکلاتشان را با او درمیان بگذارید و مطمئن باشید که رسیدگی میکند. سخنرانی احمدینژاد که تمام شد الهام، جوانفکر و هاشمی ثمره جلوتر از او مسجد را ترک کردند. ماشین جلوی درب مسجد آمد و احمدینژاد سوار ماشین شد. همان پسر جوانی که مردم را تشویق به نوشتن نامه به احمدینژاد میکرد با صدای بلند شروع به شعار دادن کرد « به جون هر چی مرده احمدی برمیگرده» که با همراهی ١٠ نفر صدای شعار بلندتر شد. ماشین احمدینژاد در خیابان باریک شیرازی در میان جمعیت هشتاد تا صد نفری ایستاد، احمدینژاد در لبه در ایستاد و برای مردم دست تکان داد.
هزاره سوم
یکی دیگر از حاشیههای این مراسم توزیع یک نشریه تک برگی در میان جمعیت بود، هفتهنامهای با نام هزاره سوم در گستره تولید سراسری به مدیرمسوولی علیرضا محمد بیگینیا، همان خبرنگار نابینایی که در نخستین نشست خبری حسن روحانی پس از پیروزی در انتخابات سال ٩٢ حاشیههایی را درست کرده بود. این نشریه که مطالبی را علیه سیاستهای هستهای دولت منتشر کرده بود یاداشتی از علی اکبر جوانفکر نیز داشت. یادداشتی که بهشدت از صحبتهای دولت حسن روحانی علیه احمدینژاد انتقاد کرده بود اما بیشتر انتقاد جوانفکر خطاب به نمایندگان مجلس بود که در این روزها صدای انتقادشان از دولت نهم و دهم بلندتر شده و به نوعی با دولت همصدا شدهاند. جوانفکر در این یادداشت یادآور شده بود نمایندگان مجلس با انتقاد از احمدینژاد به دنبال این هستند که در انتخابات اسفند ماه سبد رای خود را پر کنند.
انتهای پیام/