دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 تير 1398 - 13:44
کاظمی در گفتگو با آنا:

کارگروه‌های ویژه رصد فضای مجازی در پلیس‌های تخصصی ایجاد می‌شود

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: کارگروه‌های ویژه‌ رصد فضای مجازی در پلیس‌های تخصصی ایجاد می‌شود و پلیس مبارزه با مواد مخدر با خرید و فروش مواد در فضای سایبر برخورد می‌کند.
کد خبر : 402873
454.jpg

تورج کاظمی در گفتگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، از تشکیل کارگروه‌های ویژه در پلیس‌های تخصصی برای رصد جرائم رخ داده در فضای مجازی خبر داد و گفت: پلیس فتا طبق گذشته مسئول رصد فضای مجازی و برخورد با هر نوع جرمی است که در این فضا صورت می‌گیرد؛ اما برای مثال در پلیس مبارزه با مواد مخدر کارگروهی تشکیل می‌شود که با فروشندگان انواع مواد مخدر در فضای مجازی برخورد کند. در پلیس آگاهی نیز کارگروه رصد فضای مجازی تشکیل خواهد شد تا با جرائمی مانند جعل اسناد و مدارک مختلف برخورد شود و به‌طور کلی در تمام پلیس‌های تخصصی کارگروه‌ رصد فضای مجازی تشکیل خواهد شد.


وی درباره شناسایی و برخورد با کانال‌های تلگرامی و سایت‌هایی که اقدام به جعل مدارک دانشگاهی می‌کنند اظهار کرد: درباره موضوع جعل مدارک دانشگاهی اقدامات مقابله‌ای در پلیس فتا انجام داده‌ایم اما به‌دلیل اینکه موضوع جعل در حوزه رسیدگی پلیس آگاهی قرار دارد، به محض شناسایی کانال‌ها و سایت‌های فعال در این حوزه، پرونده را در اختیار مسئولان آگاهی قرار می‌دهیم.


رئیس پلیس فتای تهران بزرگ تصریح کرد: در سال جاری دو سایت را در فضای مجازی شناسایی کردیم که در حوزه جعل مدارک دانشگاهی فعال بودند و در سال گذشته نیز چندین کانال تلگرامی در این حوزه شناسایی و عوامل آن دستگیر شدند. اگر شکایتی به دست پلیس فتا برسد حتماً پیگیری می‌کند اما در سال جاری شکایتی از سوی دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه جعل مدارک آموزشی به دست ما نرسیده است.


کاظمی در پایان درباره اقدامات کلاهبرداران در فضای مجازی گفت: افراد سودجو در فضای مجازی از شیوه‌های جدید و نوینی برای اقدامات کلاهبردارانه خود استفاده می‌کنند، به‌طوری که افراد بسیاری در دام آنها می‌افتند. یکی از رایج‌ترین و جدیدترین اقدام آنها ایجاد درگاه‌های جعلی برای دریافت اطلاعات شخصی و مالی افراد است. متخلفان در این روش از روبات‌هایی استفاده می‌کنند که این روبات‌ها آدرس درگاه‌های ایجادشده را به افراد ارسال می‌کنند و با کدی که به هم‌وطنان ارسال می‌شود زمینه ورود به درگاه فراهم شده و افراد نیز با مراجعه به این درگاه‌ها اطلاعات بانکی خود را ثبت می‌کنند. ما به هم‌وطنان توصیه می‌کنیم برای اینکه در دام این افراد گرفتار نشوند حتماً آدرس درگاه اینترنتی را بررسی کرده و سپس کارهای بانکی خود را انجام دهند.


انتهای پیام/4110/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب