نوع مدیریت رهبر انقلاب الگوگرفته از نامه 53 نهجالبلاغه است
علینقی امیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم، درباره شیوه مدیریتی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: اگر در عملکرد و مدیریت حضرت آقا نگاه کنیم، ایشان دقیقاً حرکات و نوع مدیریتشان الگوگرفته از نامه 53 نهجالبلاغه است و اینجاست که میبینیم الحمدلله موفق هستند.
وی با تشریح نگاه مدیریتی در نامه 53 نهجالبلاغه که حضرت علی(ع) به مالک اشتر نوشته گفت: نامه 53 حضرت در نهجالبلاغه مملو از نکات مدیریتی است.
نویسنده چهار کتاب ارزشمند «الگوی اداره در نهجالبلاغه»، «ویژگیها و وظایف مدیران در نهجالبلاغه»، «رفتارشناسی مدیران در نهجالبلاغه» و «نوعشناسی و مصداقهای مدیریتی در نهجالبلاغه» که همگی برگرفته از نامه 53 نهجالبلاغه است، گفت: با وجود آنکه منابع بسیاری در مباحث مدیریتی وجود دارد؛ اما برای نگارش کتابهای مدیریتی، این نامه معروف را منبع قرار دادیم.
امیری یادآور شد: حاصل هشت سال پژوهش علمی بر اساس تولید محتوا و با رعایت قواعد بر روی نامه 53 نهجالبلاغه، حدود هزار و 500 صفحه نکته مدیریتی بوده و هزار و 200 نکته دیگر نیز احصا و استخراج شده و در چهار کتاب به نگارش درآمده است.
وی افزود: بهدلیل اینکه نامه 53 نهجالبلاغه کلام معصوم است، هرکسی با هر تخصصی میتواند دنیای عمیق معرفت را از «نهجالبلاغه» کشف کند.
پژوهشگر و نویسنده حوزه علوم اسلامی گفت: اعتقادم بر این است اگر هیچ منبعی جز نامه 53 نهجالبلاغه وجود نداشت، میتوانستیم برای اداره امور دستگاههای اجرایی دولتی نکات کلیدی را از این نامه استخراج کنیم.
وی افزود: امام علی(ع) مظلوم است و ما باید با احیای نهضت بازگشت به نهجالبلاغه امام نخست شیعیان را عملاً از مظلومیت درآوریم.
به گزارش آنا، سلسله نشستهای نقد و بررسی کتابهای حوزه علوم اسلامی در راستای گفتمان علمی انقلاب اسلامی در عرصه علوم انسانی – اسلامی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار میشود. در نخستین جلسه از این جلسات روز گذشته نقد و بررسی کتاب ارزشمند ویژگیها و وظایف مدیران در نهجالبلاغه با حضور علینقی امیری نویسنده و پژوهشگر این کتاب و جمعی از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار شد.
انتهای پیام/4117/4062/پ
انتهای پیام/