پلیس سایبری به دنبال پرمخاطرهکردن فضای مجازی برای متجاوزان به آبرو، اموال و اسرار دیگران
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سردار سرتیپ دوم کمال هادیانفر، رئیس پلیس سایبری کشور، با بیان اینکه هفته ناجا نمایشگاهی از توانمندی های پلیس برای ارائه خدمات شایسته به مردم جهت تامین امنیت است، اظهار کرد: با توجه به تحولات روزافزون کشور و همچنین بروز و ظهور جرایم جدید مردم نیازمند پلیسی مقتدر هستند تا در کوتاه ترین زمان ممکن در تمامی عرصههای مورد نیاز حضور پیدا کند و آرامش خاطر را برای مردم به وجود آورد.
وی با بیان این که رشد جرایم و انحرافات اجتماعی زمینه ساز کجرویها در اجتماع است، ادامه داد: پلیس فتا با گسترش فعالیتهای نظارتی و عملیاتی خود توانسته درصد بالایی از رضایتمندی را بین مردم به دست بیاورد و مردم بدون درنگ در صورت مواجهه با جرایم سایبر اولین گزینه برای پیگری امورشان را در پلیس فتا مییابند که این امر جای بسی خوشحالی دارد چراکه با گذشت زمان اندک از آغاز فعالیت این پلیس به این ضریب اطمینان در میان مردم دست یافتهایم.
رئیس پلیس فتای ناجا با بیان این که همدلی و همزبانی میان دستگاههای اجرایی زمینه ساز ارائه خدمات مطلوبتر به مردم است، ابراز امیدواری کرد که هفته ناجا در سال 94 زمینه ساز افزایش ارتباطات بین سازمانی باشد تا در سایه آن ایجاد پلیس مردمی بیش از پیش محقق شود.
هادیانفر تصریح کرد: پلیس به دنبال آرامش مردم است بنابراین حضور مستمر و رصد فضای مجازی برای انجام اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار دارد تا فضا را برای مجرمانی که هنوز فکر میکنند در فضای مجازی میتوان به آبرو، اموال و اسرار دیگران دست درازی کرد، پر مخاطره کنیم و با به دست آوردن ادلههای لازم رد جرایم آنها را شناسایی و به دست قانون بسپاریم.
وی افزود: پلیس امروز بر آمده از دل مردم است و همین موضوع باعث شده تا نیازهای امنیتی موجود در جامعه بیش از پیش مورد شناسایی قرار گیرد تا برای رفع این نیازها اقدامی به موقع صورت گیرد.
رئیس پلیس فنای ناجا گفت: مردم سهل انگاری یا کم کاری از پلیس را نمیپذیرند چرا که مشروعیت قدرت پلیس را مردم تعریف میکنند بر همین اساس ما به عنوان پلیس فتا در این حوزه تمام تلاش خود را به کار بستهایم تا خدشه ای به آرامش مردم وارد نشود؛ باید این نکته را گفت که کسانی که به فکر انجام اعمال مجرمانه در فضای مجازی هستند پلیس درست پشت سرشان قرار دارد و اعمال آنان به دور از چشمان تیزبین افسران ما نیست.
به گفته هادیانفر، فضای مجازی هیچ تفاوتی با فضای واقعی حاکم در شهرها ندارد و پلیس وظیفه دارد با تخلفات و جرایم مشهود در این بخش بدون هیچ گونه چشم پوشی برخورد کند تا از این طریق بسترهای انجام جرم از بین برود.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به این که امنیت در فضای مجازی محصول جمعی است و باید کاربران در تامین آن به ایفای نقش بپردازند، عنوان کرد: پلیس سایبری ناجا تاکنون در تامین احساس امنیت فضای مجازی گامهای موثری برداشته و در این راه از ظرفیتهای موجود در بین کاربران بهره برده است؛ این امری اجتناب ناپذیر است که تامین امنیت حرکتی فرآیندی است و نیازمند مشارکت همه اقشار جامعه است.
انتهای پیام/