تیکهای عصبی هرگز از بین نمیروند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از فیوچریتی، نتایج مطالعات دانشگاه واشنگتن در سنتلوئیس نشان میدهد که نهتنها تیکهای عصبی به مرور زمان از بین نمیروند بلکه کودکان یاد میگیرند که آنها را کنترل کنند.
دانشمندان با مطالعه روی کودکانی که تیکهای عصبی دارند به این نتیجه رسیدهاند که این تیکها با گذر زمان به طور کامل از بین نمیروند. درواقع کودکان یاد میگیرند تیکهای عصبی را از دید دیگران پنهان کنند.
درک این موضوع که کودکان چگونه تیکهای عصبی خود را کاهش میدهند میتواند کمک بسزایی به افرادی کند که در معرض خطر ابتلا به اختلالات تیک عصبی قرار دارند.
تقریباً 20 درصد از کودکان در مقاطع ابتدایی تیکهای عصبی مانند پلک زدن بیش از اندازه، صاف کردن گلو یا فین فین کردن دارند اما اکثر این تیکها تبدیل به مشکلات دراز مدت نمیشود.
باور عموم بر این است که تیک عصبی با گذر زمان کمرنگ میشود و از بین میرود. تنها در موارد خاصی تبدیل به سندروم توره میشود. سندورم توره یک عارضه عصبی است که به وسیله ترکیبی از حرکات و صداهای ناخواسته که به آنها تیک میگویند.
با این حال مطالعه جدید دانشمندان دانشگاه واشنگتن در سنتلوئیس نشان میدهد که گذر زمان باعث بهبود تیک عصبی نمیشود بلکه این کودکان هستند که یاد میگیرند چگونه آنها را کنترل کنند.
انتهای پیام/4107/4021/
انتهای پیام/