دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 تير 1398 - 15:00
تقوی‌نژاد:

قهرمانان ورزشی می‌توانند به‌عنوان الگوی اخلاقی مورد توجه قرار گیرند

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: قهرمان رشته‌های مختلف ورزشی در محیط کار و در ارتباط با همکاران و اعضای خانواده می‌توانند به‌عنوان الگوهای اخلاقی مورد توجه قرار گیرند.
کد خبر : 401076
thum-553cb71dfa9348da5723-1561443001696pcg_294596.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سید کامل تقوی‌نژاد در مراسم تقدیر از قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران ستاد وزارت بهداشت اظهار کرد: کسانی که به‌عنوان قهرمان رشته‌های مختلف ورزشی مطرح می‌شوند، در محیط کار و در ارتباط با همکاران و اعضای خانواده نیز می‌توانند به‌عنوان الگوهای اخلاقی مورد توجه قرار گیرند.


وی با تأکید بر نقش ورزش در حفظ سلامت کارکنان و افزایش نشاط کاری، تأکید کرد: همکارانی که خستگی کاری را با فعالیت در رشته‌های ورزشی، از خود دور کرده و نشاط و شادابی را جایگزین آن می‌کنند، طبیعتاً از آرامش بیشتری نسبت به دیگران برخوردار بوده و می‌توانند این آرامش را به دیگران نیز منتقل ‌کنند.


معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ادامه داد: از آنجایی که پرداختن به ورزش، یک اقدام داوطلبانه بوده و قابل واگذاری به دیگری نیست، وقت گذاشتن برای آن را نیازمند اراده‌ای قوی است.


تقوی‌نژاد تصریح کرد: ورزشکاران از اعتماد به نفس بیشتری نسبت به دیگران برخوردارند که این ویژگی، در وظایف کاری آنان نیز می‌تواند تأثیر مستقیم داشته باشد.


وی رقابت را ویژگی مهم ورزش‌های قهرمانی دانست و گفت: در جایی که رقابت باشد، رشد همراه با تعالی نیز نهفته است و باید با پیروی از الگوهای اخلاقی و اصول پهلوانی ورزشکاران بزرگی چون پوریای ولی، غلامرضا تختی و دیگر پهلوانان تلاش کنیم این رقابت‌ها، به همدلی، همبستگی و انسجام بیشتر در کارها تبدیل شود.


معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افزود: ورزشکاران از ثبات روانی بیشتری در محیط کار بهره‌مند بوده و از نظر روانی می‌توانند ثبات رویه در خود ایجاد کنند.


تقوی‌نژاد با اشاره به نتایج مثبت کار گروهی و توصیه دین اسلام به انجام اقدامات جمعی در قالب شرکت در نماز جماعت، نماز جمعه و مراسم حج برای ایجاد انسجام اجتماعی میان مسلمانان در سطوح محلی، شهری و بین‌المللی، تأکید کرد: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های ورزشی، به دلیل حاکم بودن روح جمعی که ورزشکاران در خود به وجود می‌آورند، در سایر فعالیت‌ها نیز می‌توانند به‌عنوان الگو، مورد استفاده قرار گیرند.


وی در پایان راه‌حل کاهش بار هزینه‌های درمانی از دوش دولت یا به حداقل رساندن آن را در تشویق مردم برای پرداختن به فعالیت‌های ورزشی دانست و گفت: بدن ورزشکاران در برابر بسیاری از بیماری‌ها ایمن‌تر بوده و فرد ورزشکار و با نشاط، به‌دلیل مراجعه کمتر به مراکز درمانی، هزینه‌های کمتری را در زمینه بهداشت و درمان متوجه خود می‌کنند.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب