فناوریهای IOT در کانون توجه فعالان حوزه انرژی قرار گرفته است
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سمینار کاربرد اینترنت اشیا در صنعت انرژی صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) برگزار شد.
مدرس دانشگاه و فعال حوزه فناوری اینترنت اشیا در این همایش اظهار کرد: شبکههای هوشمند انرژی و نیرو در ایران و دنیا فراگیر خواهد شد و تولید پراکنده مقیاس کوچک با دیدگاه و رویکرد پدافندی از پدیدههای عصر نوین فناوری در انرژی است.
محسن رضوانیان افزود: پیشبینی میشود استارتآپهای انرژی و شرکتهای ESCO در 10 سال آینده گسترش یافته و بازارهای خرده فروشی انرژی و تبادل آن با ارزهای دیجیتال با قراردادهای هوشمند رایج شود. فناوریهای IOT اکنون در کانون توجه فعالان حوزه انرژی قرار گرفته است.
وی در تعریف IOT بیان کرد: IOT یک زیرساخت است که موجب میشود اشیا، مکانیزمها و کاربرها در یک چرخه هوشمند با یکدیگر ارتباط بگیرند و به تعبیری دیگر هر موجودی که قابلیت ارسال داده از طریق شبکههای ارتباطی را دارا است، از فناوری IOT بهره میگیرد.
مدرس دانشگاه و فعال حوزه فناوری اینترنت اشیا با بیان اینکه چالشهای اقتصادی اروپا در سال 2009 موجب ظهور انقلاب صنعتی چهارم شده است، گفت: چالشهای اقتصادی، ورود اروپا به فناوری اینترنت اشیا را به دنبال داشت که از آن دوره رشد سرمایهگذاری در کسبوکارهای حوزه IOT بسیار چشمگیر شده است.
وی خاطرنشان کرد: تجزیه و تحلیل آماری، فرصتهای جدید کسبوکار، ایجاد فضای امن و پایش نظارت بر رفتار و فرآیند ازجمله ویژگیهای فناوری اینترنت اشیا به شمار میرود. امروزه در زنجیره ارزش IOT لایههای مختلفی وجود دارد که کارآفرینان میتوانند براساس اولویتهای کسبوکار به آن لایهها ورود کنند.
رضوانیان در پایان با اشاره به استارتآپهای موفق حوزه انرژی، آینده انرژی را در گرو فناوریهای نوین از جمله IOT دانست.
انتهای پیام/4107/4116/
انتهای پیام/